Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a szülőkkel komolyan beszélgetni a
szexről?
Figyelt kérdés
mindíg azt hiszik h nemtudok vmt vagy vm és mindíg hülye kifejzéseket használnak amiből télleg nem értek semmit...
ezért kényszerülök ide feljönni és itt feltenni a kérdéseim és akkor azt írják egyesek h mi a fenét keres itt egy 14 éves? hát épp ezt én igyekszem mindent beszámolni anyámnak deh már az élményeim is félek elmesélni neki meg kérdezni sem merek mert hülyeségeket feltételez róllam pl mi volt annak is a következménye mikor elmeséltem neki h megcsókoltak nem mehettem kb 3 hónapig sehova de szószerint most ezekután bele sem merek gondolni mi lesz akkor ha megkérdem h hol tok mondjuk fogamzásgátlót szerezni vagy mittomén akkor azt fogja hinni rögtön szexelni akarok stb akkor legalább 1 év szobafogság lesz pff elegem van ezekután inkább it kérdezősködöm..
2009. aug. 16. 21:01
1/10 anonim válasza:
mert őket már nem érdekli a téma, keveset tudnak a mai fiatalokról, azt hiszik, ha kérdezel azonnal ki is akarod próbálni, egyébként mennyi idős anyukád? csak úgy kíváncsiságból, az enyém 40 évesen már befásult
2009. aug. 16. 21:05
2/10 anonim válasza:
1 szó Félt. 1 részről azért mert ha felcsinálod a kiscsajt akk muterodékra is hárul némi munka, meg féltenek h fertőzést kapsz, nyugi muter engem is sz*rosnak néz és csak poénkodik velem de 17 vagyok.. de eszemben sincs szexelni "még"
Jah és jobban teszed h itt de a korodat mindig írd a kérdésed alá h tudjam tevagy az:)
2009. aug. 16. 21:05
3/10 anonim válasza:
nos nézd 14 évesen inkább még ne kezdj el fogamzásgátlót szedni inkább mindig legyen nálad egy csomag óvszer....oké ciki neked még biztos megvenni de ha muszály akkor muszály...sajnos anyudék elég konzervatívak lehetnek ha egy csókért 3 hónapig sehova se mentél. ezért nem lehet velük beszélni erről sajna
2009. aug. 16. 21:06
4/10 anonim válasza:
Minek meséled el. A szülők nem vevők az ilyenekre. Nálam pl. teljesen más volt e helyezet. Kifejezetten utálom ha a magánéletemről kérdezgetnek, a szexről pedig eszem ágában sincs beszélni velük. Máshonnan is lehet szerezni információt.
2009. aug. 16. 21:07
5/10 anonim válasza:
én is 14 éves vok, az ősökkel meglehetne dumálni de akkor fűnek-fának elmondanák így inkább én se beszélek a dolgaimról uhhogy itt kérdezősködök
2009. aug. 16. 21:08
6/10 anonim válasza:
Ugyan már, lassan az óvodában kezdik el a felvilágosítást.
2009. aug. 16. 21:10
7/10 anonim válasza:
A szüleid vagy nem értik meg, hogy felnőttél, vagy abba a típusba tartoznak, akik a paplan alatt csinálják, misszionáriuspózban,pisszenés nélkül. Egyet értek veled, mert ez tényleg nem normális. Jó, ennyi idősen nem a szex a lényeg, de egy csók belefér. Annak most van az ideje. Mondd el nekik, hogy ez az élet rendje, előbb utóbb te is vágyni fogsz majd egy társra, örülsz, hogy csókolóztál és ettől még nem fogsz mindenkivel szexelni meg ilyesmik. Ha a szüleid kicsit is értelmesek, akkor ezt megértik. Mondd meg, hogy örüljenek, hogy megbízol bennük és elmondod nekik azokat a dolgokat amik veled történnek. Ezt muszáj megérteniük, mert később akármi adódhat, nem mersz majd tőlük segítséget kérni. A szexszel kapcsolatos kérdéseidet szerintem addig, hanyagold feléjük, amíg egy csókolózáson is így kiakadnak. Ha van valami amit tudni szeretnél inkább kérdezd meg itt, mert szerintem a szüleid csak felháborodnának és nem válaszolnának.
2009. aug. 16. 21:11
8/10 A kérdező kommentje:
ovodában azért tulzás.. sztm engem ki is nyírnának ha vm gumi félét találnának nálam
"anyum 36-apum 38"
deh azért sztm elég tulzás ennyire félteni.. egyszer úgyis megfog történni és ők vannak felháborodva meg általában az ilyen szülők hogyha véletlen kiderül 3 hónapra rá h a gyereke várandós mondjuk? mert nem engednek neki semmit és megsem mer szolalni ..
jo nem vagyok ilyen de nagyon sok ilyen eset van remélem ezt egy anya vagy egy apa is olvassa akinek kamasz gyerek van!-- tanuljon belőlle h iszonyúan rossz
2009. aug. 16. 21:25
9/10 anonim válasza:
mert rossz alapból a hozzáállásuk.
felnőtt-gyerek kapcsolatot tartanak fennt a gyerekeikkel, alacsonyabb rendűként kezelik őket. ennek egy szinten kéne lennie, úgy lesz bensőséges, laza a viszony.
én szerencsés vagyok, anyával olyan viszonyban vagyok, mint egy velem egyidős emberrel, haverommal.
19/L
2009. aug. 16. 22:04
10/10 anonim válasza:
figy a gumis dolgohoz visszatérve a fogamzásgátló amit a kérdésedben is leírtál min 3x akkora mint a gumi:D és sztem akárhova el tudod rejteni:D egy vastag könyvbe fiókba ahova nem néznek be valami táskába:D...de amúgy inkább csak beszélned kéne nekik erről hogy ebbe a korba érkeztél:D nem kell elmondanod nekik ha ienek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!