Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik 28 éves nő a munkahel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik 28 éves nő a munkahelyemen nagyon sokszor néz engem, pedig én is nő vagyok. Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés

Szerintem nem leszbikus, mert van egy évek óta tartó komoly kapcsolata egy szintén ott dolgozó férfival. Tegnap is azt vettem egyszer csak észre, hogy bámul, amikor ránéztem gyorsan elnézett.

21/N

2012. nov. 23. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet harmasba gondolkozik..:-)
2012. nov. 23. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy besúgó és megfigyel téged!
2012. nov. 23. 16:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D, de jobban örülnék, ha normális válaszokat is adnátok.
2012. nov. 23. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:

A "hármasban gondolkodik", teljesen normális válasz :-) komolyan!

Vagy bi és csak kettesben lenne veled.

Esetleg szeret bambulni és pont útban vagy :-P

2012. nov. 23. 16:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Ki kellet volna írnom, hogy lehetőleg nők válaszoljanak :D
2012. nov. 23. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Az volt a kérdésed, hogy szerintünk miért van ez, hát szerintünk ezért van! :-P
2012. nov. 23. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
a bámulásnak sok oka lehet. lehet, hogy hasonlítasz valakire, vagy tényleg tetszel neki, nem tudom. én lányként néha megbámulom a szép lányokat, pedig nem vagyok leszbi.
2012. nov. 23. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Több oka is lehet:

szépnek tart téged és ezért néz/irigykedik (függetlenül attól hogy milyen az identitása)

vagy tényleg biszex és most pont barátja van

vagy engem pl a szép szőke hajam miatt is szoktak nézni, lehet hogy rajtad is valami szép és azt csodálja

vagy csak mondani akar valamit, csak esetleg kicsit később, és éppen azon gondolkozott hogy közelítsen meg:)

de mivel elkapta a fejét lehet hogy megtetszettél neki!!:))):P

19/L

2012. nov. 23. 19:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. nov. 24. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!