Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék már az első alkalommal is nagyon jó lenni az ágyban? Hogyan tudnék "gyakorolni" előtte?
most nagyon figyelj:
NEM lesz tökéletes.
ha azt hiszed, hogy majd hangulatos helyen, egymás kezét fogva egyszerre élveztek el és a többi baromság akkor nagyon tévedsz.
még két tapasztalt embernél se mindig tökéletes az első együttlét :)
annyit tudsz tenni, hogy nem izgulsz nagyon és nem leszel önző. hajrá :)
Nyugalom, ugyan ebben a helyzetben vagyok :) Nem szabad semmi miatt izgulni :) Előre tervezni pláne nem! Legyél spontán, add önmagad, add át magad a hangulatnak :)
Nem feltétlenül kell annak 2 percnek lennie :) Gyakorolni egyedül is tudsz, de én csak azt tudom ajánlani hogy előtte a pároddal minél többet pettingezzetek. Ismerjétek meg egymást közelebbről, így az első alkalom is sokkal nyugodtabb lesz :) A bizalom minél fontosabb. És ha a barátnőd is szűz próbálj meg neki előtte kedveskedni valamivel :) Hangulatos zene, csoki, ilyesmi :) Amit szeret :) Teremts nyugodt környezetet és irányíts felé rengeteg bizalmat. Ha bízhat benned nyugodtabb lesz és ezáltal te is. Eleinte légy lassú. Ha a lány szűz akkor ő legyen alul, sokkal kevésbé fáj neki. És még egy jó tanács: soha ne szorítsd össze az izmaidat, ettől csak hamarabb elmész.
Egyedüli gyakorlat: amikor "edzel" és érzed hogy mindjárt magömlésed lesz állj meg fél percre, aztán folytasd. Ezt 4-6 alkalommal ismételd meg mielőtt elmennél. Na így jó gyakorolni. Ezáltal késlelteted az ejakulációt ami majd későbbiekben jobb teljesítőképességet eredményez.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!