Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresés: Ti hisztek benne? 19/F
35/N
Én társkeresőn ismerkedtem meg a párommal 2 évvel ezelőtt. Nyáron volt az esküvőnk. ;)
Bizonyos életkor fölött tud jó lenni az internetes társkeresés. Amikor már nem akar az ember felesleges köröket futni és tisztában van saját magával, meg az igényeivel is.
Netes társkeresésben nem hiszek, de ismerkedni lehet a neten, nem csak társkereső oldalakon. A többi meg már rajtatok múlik hogy hol és mivel végződik.
Társkereső oldalakon sok a kamureg, de azért akadnak értelmes emberek is!
Kipróbáltam egyszer, akkor csak úgy kíváncsiságból. Nem jött össze semmi, de azért maradtam fenn de csak annyira, hogy néha-néha felnéztem.
Később már komolyabbra vettem a dolgot és voltak próbálkozások. Mikor már azon gondolkodtam, hogy törlöm magam, írt egy srác, ami más volt mint a többi addig kapott levél. Megismerkedtünk, találkoztunk, majdnem féléve már a barátom.
A kezdeti hitetlenkedésem után, ma már azt mondom hogy sikerülhet, de persze sok a kamu regisztráció.
23/L
Azt egyelőre nem tudom, hogy életem párját találtam-e meg, viszont nekem sikerült, és már 1,5 éve együtt vagyunk. :)
Nem lehetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!