Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 'nem vagy az esetem és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 'nem vagy az esetem és nem is leszel soha' "véleményen", szerintetek lehet változtatni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a csoda segit majd :-)
2012. nov. 23. 12:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Változhat, de tudatosan változtatni ezen nem hiszem, hogy lehet. Másrészt meg ne azért akarj változtatni magadon, mert nem tetszel egy csajnak!
2012. nov. 23. 12:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Talán lehet, de most őszintén...minek? Ha nem fogad el úgy ahogy vagy, akkor miért erőltetnél Magadra olyan dolgot, ami nem Te vagy?
2012. nov. 23. 12:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, miért nem vagy az esete. Ha nem vagy elég kigyúrt, menj edzőterembe és változhat. Ha a személyiséged miatt nem jössz be, akkor ezen is könnyen változtathatsz. Ha viszont magasságra vagy arcra nem jössz be neki, akkor felejtsd el a csajt.
2012. nov. 23. 12:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Változhat, de akarattal nem hiszem. És akkor sem egyik napról a másikra.

Például egy tinédzser fiú vagy lány esetén el tudom képzelni, akiben a fenti mondat elhangzásának idején még több a gyerekes vonás, mint a férfias vagy nőies, felnőtté váltva viszont megváltozik, megérik, vonzóbbá válik a másik szemében.

2012. nov. 23. 12:28
 6/13 A kérdező kommentje:

van súlyfeleslegem, le szeretném adni, el szeretnék menni konditerembe (ezeket meg is fogom tenni,nem feltétlen miatta), de a magasságomon nem tudok változtatni sajnos, pedig nagyon zavar, nagyon (170)

egyébként nagyon jókat szoktunk személyesen beszélgetni, (bár mikor a kérdéshez hasonló téma előjött akkor zavarta a dolog)

2012. nov. 23. 12:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem! Mert a soha alatt azt érti, ha a változtatható tualjdonságaidat át is transzformálod, akkor sem leszel az a karakter, az az arcvonás ami bejön neki. Végtére is minden változtatható, csak az archoz ahhoz már plasztikai sebélyet kell, a testmagassághoz meg lábszárcsont szétfúrás. Az fájni fog!! nagyon! Ha betegesen szereted, akkor átalakulsz teljesen, ha nem annyira, akkor keresel olyat, akinél átmész a szitán. Ennyi a történet.
2012. nov. 23. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Akkor szoktak távoltartási végzést kérni, amikor valaki megpróbál ezen változtatni...
2012. nov. 23. 12:50
 9/13 Fülünyúl ***** válasza:
#8-as: nálad a pont! Nekem is volt már dolgom olyan pasassal, aki mindenáron ki akarta kényszeríteni, hogy az esetem legyen vagy belé szeressek. Mondjuk pont az ellenkezőjét sikerült elérniük, szívből gyűlölöm őket. Az egyikből volt hivatalos zaklatási ügy is, de ott aztán becsinált hogy le is sittelhetik zaklatásért, úgyhogy peren kívül gyorsan megegyezett és aláírt egy távolságtartásról szóló nyilatkozatot. Szerencsére azóta nem láttam és nem hallottam róla.
2012. nov. 23. 13:26
 10/13 A kérdező kommentje:

Azért nem vagyok betegesen szerelmes.

Megváltozni elsősorban magam miatt akarok, a többi csak másodlagos.

Egyébként köszi a válaszokat.

2012. nov. 23. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!