Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam a legjobb barátnőmet a saját bátyjával csókolózni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ez nagyon beteg! Bajba kerülhetnek emiatt! Segítenem kell, de ha neki szólok, akkor biztos lerágja a fejem, másnak szólni meg elég gerinctelenség lenne. Ha ezt más meglátja... Most mi a jóéletet csináljak? Egész éjjel nem aludtam, de a látványból ítélve attól félek, hogy ők sem...2012. nov. 23. 06:37
11/19 anonim válasza:
A törvény a közösülést tiltja az új btkba még ráadásul enyhítették is ... (a marhák...)
Amúgy meg szülőknek kellene szólni, hogy valami nincs rendjén velük.
12/19 A kérdező kommentje:
A tegnapi után szerintem nem álltak meg a csóknál, miután én elszaladtam...
2012. nov. 23. 16:25
13/19 anonim válasza:
Én beszélnék a barátnővel, sőt méretes pofont is kapna tőlem és kiselőadást a vérfertőző kapcsolatokról...dettó a bratyókával is..
14/19 fruzsina15 válasza:
én is beszélnék vele hogy ez nem helyes !ha nem halgat rád hanyagold egy kicsit mert ez naon durva
15/19 anonim válasza:
biztos hogy a legjobb barátnőd volt ? vagy biztos h a bátyja ? valamelyiket tuti összekevered valaki mással. ilyen nem lehet ><. am és hogy láttad meg meg hol?
17/19 anonim válasza:
Nem a te dolgod, ne tégy úgy, mintha neked ártanának vele. Úgyis nehéz lenne kényszeríteni őket, hogy abbahagyják.
18/19 anonim válasza:
Jól sejtem,hogy az illetők nem idén barnultak?
19/19 anonim válasza:
Miért lett ennyire szánalmas ez az oldal? Pedig mennyire jó elképzelés: egy oldal, ahol bármilyen témakörben kérdezhetsz a többi felhasználótól a saját anyanyelveden... mondjuk ha először is végiggondolná valaki, hogy miért kell ekkora gyűlöletet érezni két csókolózó ember iránt, az tetszene... xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!