Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gáz h én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz h én írok rá egy srácra ugy hogy suliba láttuk csak egymást párszor?

Figyelt kérdés
nagyon tetszik nekem ő, de nem vagyok plazacica hogy mindenkit megkaphatok , elég kevés az onbizalmam így nem is nagyon tudom hogy mit tegyek de mindenképpen kell vmit.felek hogy a menő haverjai miatt nem kezdemenyezne mert ok top10 es csajokkal vannak együtt. szval azt hiszem nincs esélyem nlla , mégis bennem van h de mi van ha mégis...
2012. nov. 22. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Tedd meg!!! Írj rá, itt a lehetőség most, visszasírod ha elszalasztod hidd el. Meg amúgy is, ha ráírsz ott nincsenek ott a haverjai;).
2012. nov. 22. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
ha van egy kis esze tudja hogy nem a top 10 es csajok között kell keresni az ideális barátnőt
2012. nov. 22. 22:45
 3/8 anonim ***** válasza:
így van
2012. nov. 22. 22:46
 4/8 A kérdező kommentje:
ezek biztatóak :) elhatároztam hogy írok neki csak nem tudom meg mit. ha elindulna köztünk a beszélgetés meglennekk teljesen elégedve
2012. nov. 22. 22:53
 5/8 A kérdező kommentje:
csak tényleg nagyon tartok attól a gondolattól h lerázni és a papírjaival kinevetnek
2012. nov. 22. 22:54
 6/8 A kérdező kommentje:
mmint a barátaival h beprobalkoztam
2012. nov. 22. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
tényleg próbáld meg, nem fogknak kinevetni. hajrá mennifog:P csak nem ilyen gyerekesek hogy ezért kinevessenek valakit. amúgymeg csináld úgy, hogy ne legyen egyértelmű hogy akarsz valamit, és akkor nincs min nevetni. ha van esélyed nála akkor azt észreveszed a beszélgetésből még fészbukon is, ha érdeklődik irántad jól elbeszélgettek stb, akkor sinen vagy. majd élőbe az ő dolga hogy megszólitson. ha meg látod rajta hogy nem annyira nyit utána feléd semmilyen formában, akkor hagyd mivel nem tetszel neki valószinüleg. ebből a helyzetből vagy nyertesen jössz ki, vagy pedig ugy mielött belementél.
2012. nov. 23. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Már ismerősök vagytok fb.n? Mer ha nég nem jelölted be, akkor rögtön kezd úgy h előbb írsz neki vmit, és aztán jelölöd be,h ne legyen olyan személytelen. Mer ha nekem írna egy lány valamit akkor biztos megjegyezném, és örülnék neki, h nem csak egy a sok senki közül, akik csak úgy bejelöltek, h legyen +1 ismerősük.
2012. nov. 23. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!