Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam furcsán leszbikus kapcsolatban? (lent)
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt és sikerült beleszeretnem. Eddig nem volt kapcsolatom lánnyal, csak fiúval. Fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást, mégis egy kicsit furán érzem magam ebben a kapcsolatban. Nem tapasztaltam még ilyet, nem szerettem még ennyire egy lányt, sőt egy fiút sem. Volt még így ezzel valaki az elején? Miért tartom ezt egyáltalán furának? Én 18 vagyok, ő 20 éves2012. nov. 22. 21:25
1/8 anonim válasza:
furcsa kapcsolatban nem csoda, ha furcsán érzi magát az ember.
2/8 anonim válasza:
Mit érzel pontosan furának? Mikor érzed? Kellemetlen, hogy lánnyal és nem fiúval vagy kapcsolatban?
3/8 anonim válasza:
Elárulom mi a furcsa: a kapcsolatotokból 1 kuki hiányzik...
5/8 anonim válasza:
Talán azért érzed furcsának, mert még nem voltál ilyen helyzetben. Ha minden működik, szeretitek egymást, akkor próbáld meg élvezni. Nem mindegy az sem hogy jó-furi, vagy rossz-furi. Ha rossz, akkor próbáljátok megkeresni, mitől alakulhatott így. Akár mesélhetsz is a barátnődnek, hogy mit érzel, ha neki volt már előtted lánnyal kapcsolata, hátha tud segíteni :)
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy azért érzed magad furcsán, mert a társadalom nem úgy kezeli ezt a helyzetet, ahogy kéne. Én is leszbikus vagyok egyébként. :) Ha így szeretitek egymást, akkor nem kell azt furcsának érezned, hogy lánnyal vagy. :)
19/L
7/8 G-raw007 válasza:
Ne hátrálj meg csak azért, mert furának érzed... Persze hogy az, főleg, hogy ez az első kapcsolatod. De én szívesen válaszolok, ha elmondod nekem, hogy ez a furaság miben merül ki, mikor érzed furának... s mégis mit érzel...
Leszbikus lány vagyok én is.
20/L
8/8 anonim válasza:
Talán nem túl hasznos a válaszom, de végül úgyis az a lényeg, hogy szereted-e a másikat vagy sem. Nem kell neked "leszbikusnak" vagy "heterónak" vagy "biszexnek" vagy anyámtyúkjának megélnek/címkézned magad, csak azon tűnődj el, hogy olyan ember mellett vagy-e akiben bízol és aki mellett jó helyen érzed magad a jövőt illetően is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!