Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném meg?
Sziasztok! Megismertem pár hete egy srácot... ő vett fel msnre, én intéztem el neki egy állást. Amikor felvették a munkahelyre, sokat írt msnen, hogy mikor megyek. (tudni kell, hogy sokat szoktam ott lenni) Bókolgatott nekem, szemeztünk... de nem beszélgettünk, azzal az ürüggyel, hogy sokat kell dolgoznia a munkahelyén. Nem is beszéltünk meg találkát... Bulikban csak nézett, de a legutobbiban odajött hozzám (mert egy ismerősöm azt mondta neki, hogy kérjen fel táncolni). Tánc után sétáltunk, beszélgettünk. Többször odamentünk egymáshoz még ez este folyamán. Közel volt az arca az arcomhoz és mosolygott. Azt hittem megcsókol, aztán mégse..
Nem tudom, mit csináljak. Kezdeményezzek találkát, vagy várjak?
A buliban ott voltak a szüleim is..akikkel beszélgetett. Közben én más emberekkel is beszélgettem. Szüleim szerint ez nagyon rosszul csináltam, lejárattam magam előtte. Köszönöm előre is a válaszokat : 15/L
jah értem,hát akkor.. azért vett fel msn-re mert tudta,hogy tudsz intézni neki állást?Mert ha nem,akkor biztos akar valamit.Nemtudom miért nem csókolt meg,lehet első talin még nem akart:) Nekem is mondta még anno a 18 éves pasim,hogy nem tudja "nálunk" (fiatalabbaknál 14-15voltam) milyen gyors a tempó általában,2.talin szájrapuszi volt,harmadikon csók.
Ne kezdeményezz találkát,inkább célozgass valahogy,hátha elhív magától.Aztán ha mégse,megpróbálhatod:)
Miért járattad volna le magad,mert mással is beszéltél?Ezt nemértem:D
16L
Több fiúval beszéltem, meg nagyon felvoltam pörögve..:)
Többször nézett, keresett a szemével..meg mikor beszélgettünk folyton mosolygott..és azok a szemek..jaaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!