Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szóltok a "végzet asszonya" típusú nőkhöz?
Ha szeretnéd, akkor az is érdekelne, hogy mit gondol a világról, mit érez stb... Enélkül csak érdekkapcsolat.
El sem tudnék képzelni magam mellett egy olyan férfit, akivel nem tudunk megbeszélni mindent és nem kíváncsi rám, hogy milyen vagyok valójában. Nekem bensőséges kapcsolat kell, lelki társ.
Ki mondta, hogy egy ilyen nő nem végez házmunkát? Én is egy ilyen nőnek tartom magam, mégis minden házimunkát megcsinálok, mivel egyedül élek.
Azt akartam érzékeltetni, hogy akinek nagyon erős véleménye van a világról és nem elég rugalmas, az nálam fel is út, le is út.
Természetesen érdekel, hogy mit gondol a világról.
A Végzet Asszonya pont azért az, Kedves Előző, mert ő a végzeted, és ennek pejoratív felhangja van - tehát én is úgy vélem, a Végzet Asszonya bizony manipulatív.
Kedves Kérdező!
Számomra ez nem a Végzet Asszonya, csupán egy erős személyiségű nő, afféle üzletasszony-típus, vagy, ahogy már más is mondta, "díva". Hogy milyen a Végzet Asszonya, azt nem tudod leírni, egyszerűen megérzed, ha a közelében vagy. A külső is nagyon sokat számít. (A hozzászólásaid alapján úgy vélem, magadról írtál. Lehet, hogy valakinek Te vagy.)
26/F
Szerintem egyébként az ilyen nő rendkívül el van tájolva érzelmileg és értékrendjében. Ahelyett, hogy kedves, bájos lenne, mint ami elvárható egy normális nőtől, ehelyett ostoba felszínes dolgok hajhászásába fog. Mitől gondolja, hogy jobb lesz az élete, ha mindezt eléri? Tapasztalatom szerint az ilyen nők érzelmileg sokkal nehezebben nyílnak meg és tartják a távolságot. A végletekig manipulálnak félelmeikből kifolyólag.
Ha elvesszük a szépségüket szánalmas, üres embereket kapunk.
Ezentúl csak az döbbent meg, hogy hány férfi írja erre, hogy "jó nő". Valószínűleg azért, mert csak a távolból ismerik az ilyet. Nem tudják mi történik, ha valóban megismersz egy ilyen lelkisérült nőt.
"férfiként ezeket jobb kerülni szerintem"
Hát a magam részéről egyetértek, de ettől függetlenül nem kövezem meg azt, akinek ez az igénye. Ha egy ilyen önkéntesen alárendelt nő találkozik egy férfival, akinek nem is vágyik társra az asszonyban, és TISZTELIK egymás feladatkörét, akkor az még simán lehet egy boldog házasság. Én nem erre vágyom, de kinek a pap...
Hogy is mondod:
"És, aki igazi NŐ. Ergo nem csinál problémát abból, hogy mos, főz, takarít, gyereketnevel, mellette még normálisan is néz ki. Nem elsősorban a saját érdekemben, hanem a majdani gyerekeim érdekében is. Ez egy igazi anya. Teljes mértékben hidegenhagy, hogy milyen célokat tűz ki maga elé, és hogy "van véleménye a dolgokról". Elég, ha nekem van. Cserébe van kire támaszkodnia ha baj van. Támogatom és szeretem. Ez a fair. Ez nem azt jelenti, hogy adott helyzetben nem mosogatok mondjuk én el, vagy sosem mehetünk oda, ahova ő akarja. De én vagyok a főnök. "
Te annyira beteglelkű ember lehetsz, hogy remélem, már rég megnősültél, megtaláltad a megfelelő mosogatórongyodat, és nem kell a normális nőknek félni attól, hogy ilyen féreg karmai közé kerüln!
Hát hol élsz te? Amiről te beszélsz, amilyen ideálod neked van, az mondjuk úgy többszáz éve még divatban volt, de a világ már a múlt században felismerte, hogy a nő is ember, célokkal, vágyakkal.
Hogyan is gondolod te aaazt, hogy valaki "érted" van?
És hogy a gyerekeid és a te érdekedben "mosfőzrabszolgaésmégdugható" is?
Hidegen hagy hogy mit akar és hogy van véleménye?
Mert elég ha neked van? Hát az asszonyveréssel hogy állsz?
Mit jelent, hogy támogato és szereted? Hogy ha jól viselkedik, és a fattyaidat nevelgeti, akikbe nyilván a te értékrendedet neveled, mert hogy a nő mit akar, az hol érdekel, ugye, szóval, ha úgy tesz ahogy mondod, és kívánod, akkor első rabszolga lesz, ha nincs vélemény, nem csapod szájon?
Szulejmánkomplexusodat kezeltetted már?
A te fajtádnak nemhogy nősülni, de nők közelébe se volna szabad menni, te bar,om!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!