Hogyan legyek a "végzet asszonya"?
Én is az szeretnék lenni...:) Szóval ismerős helyzet! :) Elegem lett abból, hogy a férfiak voltak mindig felettem, és természetesen mindig én szívtam meg. Én most dolgozok az ügyön:) Diéta, mozgás, stb. Bár nem vagyok kövér, túlsúlyos se, de attól még szeretnék formásabb lenni:) Meg végre egy kicsit barnulni, és akkor a hajamat még sötétebbre festeni:) Érdekes egyébként, régebben a világos hajra hajtottam..de mióta ez a célom, azóta valahogy a sötétet jobban favorizálom;) Meg állítólag jobban is áll:D
Mondjuk nekem van valami kisugárzásom, legalábbis a reakciókból ezt szűröm le:) Nem szeretném ha beképzeltnek hangozna, mert nekem is furcsa, de nagyon sokaknak tetszem. Bezzeg ha én belenézek a tükörbe...:S De valahogy mégis:) Imádom azt az érzést, amikor tetőtől talpig végigmérnek, "falnak" a tekintetükkel :P De egyébként hátrány is:S Van egy rakás erőszakos ember, akik a legapróbb flörtöt is félreértik...:S
Egyébként én nagyon szenvedélyes embernek tartom magam, imádok élni;) És imádom az izgalmas dolgokat:P Talán ez lehet a "kisugárzás" titka? Ki tudja..:) De amúgy én sem voltam mindig ilyen:) Az elmúlt pár évben eléggé megváltoztam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!