Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak népszerűen a külföldi nők körében?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a magyar nőket szeretik a külföldi férfiak mivel egzotikusnak találják őket.De mi a helyzet a férfiakkal?2012. nov. 22. 11:02
11/13 A kérdező kommentje:
Pedig egzotikusnak tartják őket.Az amerikaiak akiket ismerek ők legalábbis igen.Szerintük olyanok mint az oroszok.Ugyebár az orosz nők is híresen szépek , persze ők is kihasználják a szépségüket.
2012. nov. 22. 14:03
12/13 anonim válasza:
népszerűek? O.o
szerintem ilyen nincs. ha találkoznak, megtetszenek egymásnak, akkor nem azért, mert a pasi magyar, és nem is azért, mert nem magyar...
13/13 péter.S válasza:
Tapasztalatból írok, én 2 éve, (és addig a pillanatig tökre hülyeségnek tartva az első látásra szerelem monológot) egy igen csak aranyos lengyel lány miatt megváltoztattam a megközelítésem. Más a mentalitásuk ez igaz, sokkal életvidámabbak a lengyel magyar barátság alapból igen erős, nyitottabbak és eléggé gátlásosan gondolkodnak. Határozottabbak és nem a flegmaságukat emelik a világ mindenség fölé... Lásd pl facebook herótóm van alapból az egésztől de jelen vagyok az oldalon... a külföldi lányok többségében nem azt fogod látni hogy a fenekét vagy a combjait mutogatja egy képen hanem az arcát és a mosolyát. A magyar lányok a legszebbek még mindig a világon de a legbeképzeltebbek is. Persze mindig akad kivétel aki kiérdemli a tiszteletet! Ha nem tudod leszűrni a magyarlányokat goto polska barátom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!