Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Random smár egy ismeretlen munkás emberrel? Vélemény?
Figyelt kérdés
mész az utcan,epitezes mellett,es utanad futyulnek. te visszafordulsz es lekapod az egyik pasit. velemeny?2012. nov. 21. 18:09
11/15 anonim 

válasza:

De kár hogy nem építkezésen dolgozok
12/15 anonim 

válasza:

Vágom, és tudom, hogy nem tudok pontozni, csak érzékeltetni akartam, hogy előlegezek neked egy kis bizalmat. Ha lány vagy, akkor meg sajnállak, hogy ilyen kérdések járnak a kicsi agyadban. én is lány vagyok, és sért a feltételezés is.
13/15 anonim 

válasza:

Komolyan megfontolom, hogy pályát változtatok. Holnaptól kantáros nadrágban és bakancsban járok, minden nő után fütyűlni fogok. És csak reménykedem, hogy összeakadok veled és mindenki irígyelni fog!
14/15 A kérdező kommentje:
:DD
te vagy az, Peti?:D
2012. nov. 22. 05:16
15/15 anonim 

válasza:

király
hallod
király :DD
nagyon szexik tudnak lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!