Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vonzalom előbb-utóbb elmúlik?
Figyelt kérdés
...egy be nem teljesedett kapcsolat esetén, amikor még nem tudjuk, hogy milyen lenne a másikkal, csak nagyon vágyunk rá. Lehetséges, hogy csak úgy elvesszen az érdeklődés a másik iránt, miközben nap mint nap találkozunk egymással? Vagy ez törvényszerűen odáig fajul, hogy egyszer csak az egyik fél már nem tud uralkodni magán és kezdeményez?2012. nov. 21. 13:05
1/7 Akybbug válasza:
szerintem mindkettő előfordulhat. mivel még nem történt semmi,bármeik félt érheto olyan inger, más írányból ami erősebb mint ez a vonzalom. hiszen vonzalomról nem szerelemről beszélünk. ekkor még nem fontos annyira a másik és könnyen el is múlhat.
2/7 anonim válasza:
Persze, elmúlhat.
Pl. nekem van a sulimban egy fiú, aki régebben nagyon tetszett. Elég valószínű, hogy én is neki. Odáig jutottunk, hogy köszöntünk egymásnak, ennél tovább nem ment.
Most meg már nem érdekel, persze ha úgy adódna, megismerném, de nem fontos:D
3/7 anonim válasza:
Hát esetleg valami rossz benyomás/hatás miatt lehetséges.Vagy amikor egymáséi lesztek és akkor keletkezik hiányérzet!
4/7 anonim válasza:
nem alakul úgy törvényszerűen szerintem.és simán elveszhet az érdeklődés,ha jön valaki,aki jobban érdekel,vagy ha látom,hogy sehová sem halad a történet.engem a tétlenség kicsinál,akkor egyből dobom az egészet inkább
5/7 anonim válasza:
Én azt hallottam hogy életünk során akikkel találkozunk és kicsivel jobban megismerjük akkor kialakul vonzalom még ha nem is vagyunk ennek tudatában és ebben az esetben a vonzalom örök.Más kérdés hogy mondjuk egy 100-as skálán ez mennyi.
6/7 anonim válasza:
Hát..attól függ,hogy milyen hosszú ideje érzel iránta többet.Mert sztem is minden idő kérdése.
7/7 A kérdező kommentje:
Már több mint egy éve, hogy ennyire belezavarodtam az érzéseimbe... előtte is éreztem, hogy ezzel az emberrel több lehetne, mint barátság, mert vonzó számomra, mint férfi, de akkor éppen friss kapcsolatban voltam, ami ugye túlszárnyalt minden kételyt :-(
2012. nov. 22. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!