Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem éreztétek cikinek, megalázónak hogy a volt párotok az új párjával készült közös fotókat sorra pakolja fel a facebookra?
"Az, hogy együtt voltatok és múlttá vált, az attól még megtörtént. Nem így kéne kezelnie."
Miért hogy kéne kezelni,minden nap gyújtson érte egy gyergyát vagy mi? Hogyan kéne kezelnie? Képzeld az a palinak a mostani barátnőjével folytatott beszélgetését:
-bocsi de ne tegyük fel a képeket facebookra
-miért nem?
-mert nem akarok bunkó lenni a volt csajom előtt
-miért fontos neked még?
-nem,de...
-mi van?
Na és akkor újabb balhé.
Elmondom neked hogy ha te valóban letörölted,akkor csak úgy nem fogod látni hogy a közös ismerőseitek milyen képeit lájkolgatja az exednek.
Te csak abban az esetben láthatod hogy a közös ismerőseitek melyik képeit lájkolta, hogy ha valamelyik ismerősötöknek az adatlapján kutakodsz.
Szóval te "leskelődsz" utána. És még csodálkozol hogy nem tudod elfelejteni? :D
Mindenesetre, ne gubózz be otthon!!!
Partizzál, járjál el a barátokkal, és ha belül sírsz is még, kifelé próbálj meg vidámnak tűnni!
Rakjál fel te is vidám képeket!
El fog múlni ez az állapot. Sokak érdeklődését fel fogod kelteni!
Kellemetlennek talán, ha friss a dolog, de cikinek semmiképp. Ha zavar, letiltom fb-ról, és akkor semmit nem látok róla.
Az megalázóbb volt, mikor exem dobott azért, mert r*biket akart dugogatni, helyettem. Viszont találtam magamnak egy kedves, odaadó párt, aki szeret és mindent megtesz azért, hogy működjön a kapcsolatunk. Te is találhatsz magadnak ilyet, csak ne ragadj le a múltban, meg olyan pasival, aki csak titokban akar kavargatni veled... =)
Bele kell sz.arni. Már elnézést a kifejezésért, engem két éve hagyott ott a párom, és azonnal összejött egy másik lánnyal, ugyanez a szitu. Egy fokkal talán rosszabb volt, hogy szomszédok voltunk a kollégiumban, és odaköltöztette a nőjét, úgyhogy hetente kétszer hallgathattam, ahogy dugnak. Na, az tapintatlanság.
Az, hogy éli az életét és talált mást, akivel boldog, az nem.
Such is life, lépj tovább.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!