Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen gyakran váltogatjátok, hogy kibe vagytok szerelmesek?

Figyelt kérdés

2012. nov. 20. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

nem szokásom váltogatni! Most vagyok igazán szerelmes,eddigi kapcsolataiomba ma fellángolás volt,szerelem nem!

23/N

2013. jan. 13. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
A szerelem nem racionális döntés, hogy szabadon eldöntsem, most épp kibe leszek szerelmes. Ha valaki képes erre, az nem szerelem. Igazi szerelem érzés nagyon ritka az ember életében, jó esetben is egy kézen meg lehet számolni, hányszor esik igazán szerelembe valaki. A többi meg csak múló fellángolás, ami szexuális vonzalmon alapul. Sokan ezt keverik a szerelemmel.
2013. jan. 13. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:
én kb. fél év, de ezt nem lehet irányítani, és van abban a fél évben vannak szünetek (egy-két nap, max egy hét)
2013. jan. 13. 15:06
 14/15 anonim válasza:

Változóó, de nem lehet irányítani... :D Én 13 éver vagyok, az elmúlt években volt legalább 20 fiú aki tetszett de egyik sem volt igazi szerelem... most is tetszik de Őt már hetek/hónapok óta nem tudom elfelejteni, bár tudom, hogy neki egy barátnőm tetszik (nem fontos, ck mondom:ő a névrokonom) szal nem tudom hogy te h tudod irányitani a szerelmedet

xD ennyi

2013. febr. 13. 10:50
 15/15 anonim válasza:
Úgy értem, hogy az a másik lány a névrokonom xDD
2013. febr. 13. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!