Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk mért nem vagytok tôkôsek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk mért nem vagytok tôkôsek?

Figyelt kérdés
mért nem vagytok annyira tôkôsek hogy oda menjetek a lányhoz? mért facebookon írtok neki minden szépet,jót mikor meg ott van melletetek csak kínos csônd? fiuk vagytok a TI dolgotok kezdeményezni! nem értem mért nem tudjátok ôszeszedni a bátorságotokat és oda menni? lehet hogy félôsek vagytok de azért ennyit se tudtok megtenni?
2012. nov. 19. 16:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mert ha egy fiút 30-50 szer elutasítottak és ezt a fél diszkó is tudja, akkor egy újabb lány már csak heccből is elzavarja, hogy ha egy csajnak sem volt jó, akkor nemá, hogy velem legyen ez a lúzer.
2012. nov. 19. 17:18
 12/24 A kérdező kommentje:
Dejo máris k.rva,lotyó,csunya,bunko vagyok :DD Nem lehet hogy igazam van csak nem meritek bevallani?
2012. nov. 19. 17:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet.
2012. nov. 19. 17:20
 14/24 anonim ***** válasza:
T. kérdező! Olvasd el a #6 hozzászólást.
2012. nov. 19. 17:23
 15/24 anonim ***** válasza:
Na hogy magára vette a sok lúzer pisis:D Ők nyilván mind ilyen besz@rik, azért any@znak itt, mint vmi ostoba kisfiúk:P
2012. nov. 19. 18:03
 16/24 anonim ***** válasza:

Miről szól a gyerekkor?

Anyuci és apuci mindent a gyereke segge alá tol.

Teljesen természetes, hogy egy gyerek nem tud az első adandó alkalommal felnőttként viselkedni.

A kérdező tini lehet, tehát szintén hasonló korú gyerekektől várja el a férfias viselkedést.

Akkor ciki a töketlenség, ha már valóban férfinak néznek ki.

2012. nov. 19. 18:24
 17/24 anonim ***** válasza:
#15: igen, kikezdhetetlen a logikád. Azért szerintem jelentkezz egy kockacukorért a hármas ajtónál.
2012. nov. 19. 19:41
 18/24 Lifeishard ***** válasza:
100%

Én átfogalmaznám a dolgot, a kérdést, felvállalva ezzel a lepontozást. A férfi azért férfi többek között, mert nem gyáva, tudja, mit akar és tesz is érte - tehát meg meri tenni az első lépést (oda menni a nőhöz). Nem azt mondom, hogy nekünk KELL (ha már nemi egyenjogúság, ahogy előttem is írták), hanem nekünk ildomos, mert úgy FÉRFIAS. Különösen, ha egy nő jelzéseket is ad. Véleményem szerint ez tehát a "módi": a) a nő jelzi, hogy érdekli a férfi, aki veszi a lapot, és lép; b) a férfi jelzés nélkül is lép, és a nő ezután jelez, hogy ez jó-e neki vagy nem, utóbbit normálisan a férfiember tudtára adva. Itt azonban hibádzik a gépezet: sok nő nem érti meg, hogy kettőn áll a vásár, és ha akarnak valamit, tenni is kell érte - ha már nem akarják, hogy a női büszkeségük sérüljön, akkor jeleket kell adni a férfinak. (Ha ennyit sem tud valaki megtenni (főként magáért), akkor félő, hogy később sem fog majd többet tenni egy kapcsolat működéséért.) Ha pedig valaki nem kell, normálisan az értésére adni, mert a bunkóság előbb-utóbb visszaüt. Én azt vallom, hogy a férfinak kell lépnie, minden barátnőmnél én léptem, de a bátortalanabbakat is meg tudom érteni.

26/F

2012. nov. 19. 19:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, hány éves vagy?

Amúgy nemi egyenjogúság van bárki kezdeményezhet, bár a fiúnak/férfinak illik.

De szerintem a srác vagy magasról lesz@r téged és nem érdekled, vagy nemtudod adni neki a jeleket amiket azért kéne vagy szimplán egy idióta a srác.

Amúgy nem kéne általánosítani.

F

2012. nov. 19. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:
19:41 Elég szánalmas, hogy minden kérdéshez csak azt tudod írni:D Ne röhögtessd már ki magad könyörgöm:D
2012. nov. 19. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!