Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mért nem vagytok tôkôsek?
Talán azért, mert az ilyen hü'ye pics@k tönkrevágják az egónkat... nem tetszik a stílusod. No nem baj, te is kellesz majd valakinek.
F17 (ha nem teljesen biztos a dolog, inkább nem kezdeményezek...)
1. NEM a mi dolgunk kezdeményezni, nincs megszabva, hogy ki megy oda a másikhoz, nemi egyenjogúság, nem?
2. Ne általánosíts, én a barátnőmmel nem fb-n ismerkedtem, és én mentem oda hozzá személyesen
3. Ha neked tetszik egy fiú, de ő még nem vett észre, várhatsz, hogy a sültgalamb a szádba repüljön VAGY megpróbálod elérni, amit akarsz, még ha kicsit lejjebb is kell adnod a női büszkeségedből.
Jó kérdés. És igaz.
Nos kezdjük ott, hogy van olyan belső érzés, hogy: "Közeledési pánik". Ez a férfiak 80-85%-ában jelen van. Mi is ez pontosan?
Ez egy olyan belső félelem, feszültség amitől nem lesz tökös az illető.
- Teljesítési vágy
- Hibázások elkerülése
- Régi beidegződött bukások
- Őskori elv (ezt kirészletezem)
Mikor barlangban értünk párezer évvel ezelött, akkor 30-40fős közösségek voltak. Itt ha 1 férfi kezdeményezett, akkor egy másik férfi haragját kihívhatta. Vagy ha nő elutasította, a csoportban lévő más nőknél alacsonyabb szinten indul. Pl.: Neked se kell olyan férfi akit leepattintottak 25x. De azért máshogy tekintesz arra a férfira, akit nők vesznek körbe. A tudatalattid, azt mondja akkor: Az a férfi tudhat valamit.
Mindezek mellet ott az önképünk, tökéletes énünk képe. Az EGO elkezd lázadni és jogtalanul elkezdünk izgulni és dühöngeni.
Ajánlott film: Revorver (2005)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!