Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 1 hónapja járunk és óvszer hord magánál?
Egy viszonylag kihalt helyre mentünk, ahol "egymásnak estünk" de leállítottam. Valószínűleg leakart volna velem feküdni vagy a srácok mindig hordanak maguknál gumit?
16/L
szerintem nem gáz, hogy volt nála gumi, inkább legyen, mint felelőtlenül összefeküdni, és utána aggódni, hogy teherbe estél-e.
kellemetlenül ne érezd magad amiatt, hogy még nem adtad oda magad, eljön annak is az ideje.
nekem nagyon szimpatikus a gondolkozásod, hogy nem csókolóztok a gyerekek előtt, és hogy úgy gondolod ez privát dolog. bár többen is így gondolkoznának :)
egyébként a gyerekek lehet, hogy nem tudják, mit csinálnak, de a szülők igenis rossz szemmel nézik azokat a párokat, akik játszótéren/gyerekek előtt enyelegnek!!
Jól tette. Meg akart dugni és ha te nem állsz kötélnek, akkor majd lesz más. Így kell csinálni ha nem akarsz, a hírhedt jóbarát zónába kerülni.
De gondolom te már az elején kijelentetted, hogy rád minimum egy évet kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!