Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy 1 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 1 hónapja járunk és óvszer hord magánál?

Figyelt kérdés

Egy viszonylag kihalt helyre mentünk, ahol "egymásnak estünk" de leállítottam. Valószínűleg leakart volna velem feküdni vagy a srácok mindig hordanak maguknál gumit?

16/L

2012. nov. 19. 15:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az rohadt nagy bunkóság és illetlenség, ha azt 4-5 évesek előtt tesszük. Ez privát ügy.
2012. nov. 19. 15:45
 12/18 anonim ***** válasza:
ők még azt se tudják mi az :)
2012. nov. 19. 15:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Én mindig hordok magamnál, pedig nem vagyok oda az egyéjszakás kalandokért. Szerintem semmi rossz nincs ebben. Inkább legyen kéznél, ha kell, mint hogy ne legyen.
2012. nov. 19. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálam mindig van óvszer. Soha sem lehet tudni mi történik.
2012. nov. 19. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:
a gumi egy fiúnak bármikor kellhet :D
2012. nov. 19. 21:10
 16/18 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz, hogy volt nála gumi, inkább legyen, mint felelőtlenül összefeküdni, és utána aggódni, hogy teherbe estél-e.

kellemetlenül ne érezd magad amiatt, hogy még nem adtad oda magad, eljön annak is az ideje.

nekem nagyon szimpatikus a gondolkozásod, hogy nem csókolóztok a gyerekek előtt, és hogy úgy gondolod ez privát dolog. bár többen is így gondolkoznának :)

egyébként a gyerekek lehet, hogy nem tudják, mit csinálnak, de a szülők igenis rossz szemmel nézik azokat a párokat, akik játszótéren/gyerekek előtt enyelegnek!!

2012. nov. 21. 17:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a szimpátia kölcsönös :)
2012. nov. 21. 17:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Jól tette. Meg akart dugni és ha te nem állsz kötélnek, akkor majd lesz más. Így kell csinálni ha nem akarsz, a hírhedt jóbarát zónába kerülni.

De gondolom te már az elején kijelentetted, hogy rád minimum egy évet kell várni.

2012. nov. 21. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!