Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 1 hónapja járunk és óvszer hord magánál?
Figyelt kérdés
Egy viszonylag kihalt helyre mentünk, ahol "egymásnak estünk" de leállítottam. Valószínűleg leakart volna velem feküdni vagy a srácok mindig hordanak maguknál gumit?
16/L
2012. nov. 19. 15:22
3/18 anonim válasza:
Hát én 16 évesen csajoztam be először, osztálykiránduláson egy helybeli, nagyon csinos kollégista lánnyal. Volt hely, volt lehetőség, a csaj kb jobban akarta mint én, csak éppen nem volt nálam gumi. A tanulságot leszűrtem: innentől még a sarki boltba se mentem le úgy, hogy ne lett volna nálam néhány...
4/18 A kérdező kommentje:
De ilyenkor picit pocsékul érzem magam, hogy leállítottam és csalódást okoztam neki. De ugyanakkor elhamarkodottnak érezném a dolgot.
2012. nov. 19. 15:25
5/18 anonim válasza:
gondolom nem lufinak vitte el..
és attól függ.. hogy mióta ismeritek egymást.
6/18 A kérdező kommentje:
5 hónapja ismerjük egymást..Még annyit hozzáfűznék, hogy távkapcsolatról van szó, így viszonylag ritkán tudunk találkozni.
2012. nov. 19. 15:26
7/18 A kérdező kommentje:
A kérdés egyébként nyelvtanilag hibás..
óvszert* Elnézést a hibáért :)
2012. nov. 19. 15:27
8/18 anonim válasza:
Ne érezd magad rosszul emiatt, 16 évesen az egy hónap járás messze nem elég ahhoz, hogy megtudd, mit szeretne tőled. Főleg ha elsőre egy kihalt helyre akar vinni... talán ilyen korban illene normális környezetben odaadnod magad annak aki szeret.
9/18 A kérdező kommentje:
Nem ez volt az első találka. Félre értés ne essék, csak eddig mindig egy kisgyerekekkel teli parkban voltunk, ahol nem tudtunk nyugodtan csókolózni..
2012. nov. 19. 15:28
10/18 anonim válasza:
bárhol lehet csókolózni csak akarni kell :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!