Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rövid a nyelvem, lehet így csókolózni?
Figyelt kérdés
Nagyon kis pici és rövid nyelvem van, ha nagyon kidugom még fáj is , félek,hogy így nem lehet "normálisan" csókolózni, nem érne át rendesen a másik szájába. Van valakinek hasonló problémája, van erre vmi megoldás?2009. aug. 15. 18:18
11/20 anonim válasza:
Jaj, bocsi azt hittem srác vagy és a farkad méretét akarod növelni, ne haragudj tényleg :D.
13/20 anonim válasza:
úristen... :D persze :D
amúgy nem hinném hogy akadály lenne. hány cm? :D
14/20 anonim válasza:
már megint első vagyok:)
hogy mekkora bunkó társaság jár ide!
Nyilván mind tökéletesek.
15/20 anonim válasza:
19:32-es: Jól látod az élet értelmét!
16/20 anonim válasza:
mindenki más és más szerintem nem kell félned ....
minden megy simán akk is ha pici a nyelved énis gondoldolkoztam régen ezen hogy én nemtudom ugy "kinyújtani" vagy valami de minden oké
17/20 anonim válasza:
Már megint itt a rekorder 0%-os.
18/20 anonim válasza:
Akkor te olyan vagy mint én. Kb. egy fagyit nem tudok elnyalni
16/F
20/20 anonim válasza:
Miért, csak nyelves csók van? Tudsz egyáltalán csókolózni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!