Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg gyakran becsinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg gyakran becsinálnak szülés közben?

Figyelt kérdés
Mindjárt 22 vagyok, de ezt most tudtam meg, és most megzuhantam ettől. Ez tényleg igaz?
2012. nov. 18. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na azért én nem engedném a beöntés dolgot sem... inkább elintézem magamnak itthon, ha lehet.... csak ne dugdossanak már azért belém mindenféle csöveket.... szülés ide vagy oda, azért már nem kell túlzásba esni...
2012. nov. 18. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Köszi most röhögtem 1 jót :D
2012. nov. 18. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát ezen a kérdésen és a válaszokon nagyon jót röhögtem:)
2012. nov. 19. 00:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezért adnak beöntést szülés előtt... Persze van amikor sürgős már a dolog, mert későn ér be a kórházba és nincs idő ilyenekkel bajlódni, akkor igen, megesik hogy "beszarik"... Ciki-nem ciki ez van.
2012. nov. 19. 01:26
 15/15 anonim válasza:
szia. 23 éves vagyok és egy szép kislány anyukája. én pesten a sote 1.-esen szültem 2010.decemberbe. ott nem kérdik, h akarsz e beöntést megteszik kérdés nélkül, és azt mondják előírás! 10 óányi küzdelem után nem arra gondolsz, h "becsinálsz-e"! AMGY MEG AMIKOR JÖN KI A BABA UGY ÉRZED KAKILNOD KELL, ÉS ONNAN NEM KELLHETSZ MÁR FEL WC-RE, ALÁDTESZNEK EGY ÁGYTÁLAT ÉS SZEVA. szerintem se szüljél van felfogásod dddd
2012. nov. 19. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!