Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg gyakran becsinálnak szülés közben?
Figyelt kérdés
Mindjárt 22 vagyok, de ezt most tudtam meg, és most megzuhantam ettől. Ez tényleg igaz?2012. nov. 18. 20:32
11/15 anonim válasza:
Na azért én nem engedném a beöntés dolgot sem... inkább elintézem magamnak itthon, ha lehet.... csak ne dugdossanak már azért belém mindenféle csöveket.... szülés ide vagy oda, azért már nem kell túlzásba esni...
13/15 anonim válasza:
Hát ezen a kérdésen és a válaszokon nagyon jót röhögtem:)
14/15 anonim válasza:
Ezért adnak beöntést szülés előtt... Persze van amikor sürgős már a dolog, mert későn ér be a kórházba és nincs idő ilyenekkel bajlódni, akkor igen, megesik hogy "beszarik"... Ciki-nem ciki ez van.
15/15 anonim válasza:
szia. 23 éves vagyok és egy szép kislány anyukája. én pesten a sote 1.-esen szültem 2010.decemberbe. ott nem kérdik, h akarsz e beöntést megteszik kérdés nélkül, és azt mondják előírás! 10 óányi küzdelem után nem arra gondolsz, h "becsinálsz-e"! AMGY MEG AMIKOR JÖN KI A BABA UGY ÉRZED KAKILNOD KELL, ÉS ONNAN NEM KELLHETSZ MÁR FEL WC-RE, ALÁDTESZNEK EGY ÁGYTÁLAT ÉS SZEVA. szerintem se szüljél van felfogásod dddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!