Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne ha a barátnődnek kiderülne hogy plasztikázva volt az orra?
Figyelt kérdés
17 vagyok. Már évek óta rettentően zavar az orrom formája, van egy hullám rajta. Nagyon szeretnék egy normális orrot, ugyanakkor tudom hogy már nem lennék "természetes". De tényleg nagyon zavar, utálom a profilom, és akkor nem kellene ezzel foglalkoznom.2012. nov. 18. 20:28
1/4 anonim válasza:
ez butaság. ettől nem leszel mű, esztétikai műtét, nem melleket csináltatsz magadnak, csak kiegyenesítik az orrod. ezáltal nagyobb önbizalmadis lesz. szóval csináltasd meg nyugodtan, ettől nem leszel műnő.
2/4 anonim válasza:
Engem nem zavarna.. Végülis a fogszabályzó is megváltoztatja az eredeti külsőt, mégsem ítélik el. Pedig általában nincs annál több jelentősége annak sem, mint hogy az egyén szebb legyen.
3/4 anonim válasza:
Hát,engem az zavarna,ha ilyen butaságok miatt kés alá fekszik valaki.De ha ettől ő boldogabb lesz,hát egészségére.
4/4 anonim válasza:
Az orrplasztika az talán az egyetlen szépészeti beavatkozás, ami megérthető, és nem leszel tőle mű kinézetelű. MErt semmi műanyagot nem raknak bele, csak átformázzák sebészeti úton. Bár a kiegyenesítésnél nem tudom mivel kompenzálják a ferde részt, de engem az orrműtét nem zavarna, pedig a szilikonos nőkre allergiás vagyok, meg a botoxosokra is, annyira undorodok tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!