Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rakassak szilikont vagy ne? (képpel)
Sokat edzek, mint az látszódik, s ennek következtében a mellem teljesen lement.. Engem nem zavar, de tudom hogy a férfiak odavannak a mellekért... félek hogy ez kihatna a kapcsolataimra..
Ne rakass. Rendes férfi nem a melleidért szeret.
Nemrég volt a plasztikai botrány, rossz minőségű szilikonokat raktak be. Az újabb műtét, újabb komplikáció lehetősége. Szerintem meg úgyis látszik, ha szilikonos..az meg nem természetes..
szép a kockás has meg minden, de neked nagyn pasis alakod van.
nem baj az ha valakinek ilyen picik a mellei ha közben kerek a csípője, meg olyan nőcis - nekem is volt ilyen hasizmom csak hozzá homokóra alakom van
szóval, érted mire gondolt valaki azzal hogy szedjél fel egy kis husit - nem a melled a probléma, hanem egészében rádnéznek a férfiak és egy - férfit látnak női fejjel.
ami nem vonzó a legtöbb hetero pasinak
széles váll, keskeny csípő, semmi derék - ez a pasis alak.
nem implantátum kell, hanem hízás
és hidd el, amilyen brutál kockáid vannak, ezek látszani fognak
nálam is látszanak, még mindig pedig egy éve abbahagytam az edzést.
"de elkezdek majd visszaszedni, csak nem hasra kizárólag hanem karra, combokra"
Szerinted ezt te döntöd majd el?
Ha elkezdesz hízni, jó volt veled kockahas, ez így megy. Átestél a ló másik oldalára, a kockás hashoz ilyen alacsony testzsír kell, ez viszont nem nőies. A nagy diétában eltűntek a melleid is, szilikonnal úgy nézne ki, mint két aszpirin egy vasalódeszkán. Vagy csökkentesz a testzsírodon, nem kockás a hasad, nem vagy ennyire férfias és akkor van értelme gondolkodni a szilikonon, vagy maradsz így és keresel olyan pasit, akinek ez tetszik.
Ne rakass. Nekem pl bejönnek a kismellű csajok is.
Am a nagy mell inkább az egyéjszakás kalandosoknak fontos. Hosszú kapcsolatban sokadrangú dolog. 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!