Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjnél vagyok és nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok és nem is nézek meg más férfiakat élőben, de néha ábrándozom arról, hogy egy másik férfivel szeretkezek. Ezzel csak én vagyok így? Ez valami rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Szeretem a férjemet és soha nem csalnám meg. Élőben rá sem tudok nézni másra, de néha a fantáziámba beférkőzik a gondolat, hogy egy idősebb 45-50 körüli férfivel legyek, persze nem, mint párkapcsolatban, hanem csak szexuálisan. Tudom, hogy soha nem tenném meg, de mégis valamiért ott van bennem ez a gondolat néha. Mitől lehet? Ez rossz?

23/L

2009. aug. 15. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Amíg nem valósítod meg a gondolataid, semmi rossz nem származhat belőle.Puszta kíváncsiság. De mindig mikor ilyenre gondolsz, ezentúl gondolj arra hogy a te férjed ott van melleted, és vele kötötted össze az életed, aztán tedd fel a kérdést hogy vajon miért vágynál valaki más, akárki más, társaságára? Nem elégít ki teljesen? Vagy meguntad? ... stb. És így rá fogsz jönni miért kalandozik ilyen irányba a fantáziád.
2009. aug. 15. 15:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a férjem másfél évre külföldre ment dolgozni, de nagyon szeretjük egymást, rendszeresen beszélünk, van egy 1 éves gyerekünk is. Csak akkor jut eszembe ez a dolog, mikor nincs itt. Mikor együtt voltunk, sosem jutott eszembe ez.
2009. aug. 15. 15:54
 3/3 anonim ***** válasza:
persze akkor csak a hiányérzet van benned amit egy idegen személlyel testesítesz meg a gondolataidban!
2009. aug. 15. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!