Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hogyan esik nektek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan esik nektek ha rátok fütyülnek az utcán?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy bunkónak tartjátok e-azt a férfit(férfiakat)akik rátok fütyülnek az utcán,vagy bóknak veszitek.Esetleg élvezitek is???
2012. nov. 18. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Senki sem élvezi.
2012. nov. 18. 14:44
 2/10 anonim válasza:
29%

Minden lány azt mondja hogy hú de bunkó..

De amugymeg büszke magára a csaj hogy utánafütyülsz mert ez jóó viszajelzés! Szóval lepleezük de jól esik ha utánunk fütyütök!:) De csak mértékkel...

16/L

2012. nov. 18. 14:45
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Én bunkónak tartom őket. nem veszem bóknak egyáltalán, mert nem hiszem, hogy azon dolgoknak szól, amelyeket szeretnék, ha becsülne bennem egy férfi. természetesen ez a külsőmre is igaz, de azért nem kizárólag. Én kifejezetten utálom ezt, olyan kiszolgáltatott érzés. Ilyenkor jönnek a pasik, hogy akkor ne tegyük ki mindenünket, de én tényleg soha nem teszem ki midnenem, és szerintem azok, akik az ember után fütyülnek, néha amolyan csak azért is dologból is csinálják. Amikor télen nagykabátban baktatok el mellettük, nem hiszem, hogy az alakom kapja a dicséretet, és már előre látom a szemén, hogy kinézett, és megjegyzést fog tenni. Ugyan ez vonatkozik az ilyen "jó a segged, kislány", meg társaira is.
2012. nov. 18. 14:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem.Szerintem se olyan rossz ha a lányokra fütyülnek!Bár nem mindenkire:)és persze mértékkel :)! De szerintem ez dicséret a lányok felé,hogy csinosak!
2012. nov. 18. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Én cseppet sem örülök és veszem bóknak.

Inkább megalázó és zavaró...

24/N

2012. nov. 18. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:
64%

engem nem zavar,amíg nem szól semmit,csak fütyül.inkabb boknak veszem

17l

2012. nov. 18. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
En elvezem, mert akkor tudom, hogy jol nezek ki. (nem csak ebbol) , de ertelmet sokat nem latom. Mit akarnak a pasik elerni ezzel?
2012. nov. 18. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, amíg ki nem nyitja a száját és valami bunkó mocskos dolgot nem ordít ki mondjuk az autóból.
2012. nov. 18. 14:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Látom azért megoszlanak a vélemények :/ :D.Szerintem ebben nincs megvetni való,ha a férfi kúltúrált és talán jól is néz ki.Persze ha látszikralyta,hogy nem szomjas,alkesz és már vagy 1 hete nem fürdött,szőrös,büdös állat :D akkor azt 100%-ban megértem :DD Az elég tré tud lenni és azt én sem venném bóknak ,ha lány lennék :D mert ugye valószínűleg nem arra gondol,hogy delyót tudnák vele beszélgetni :DD
2012. nov. 18. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A teljesen józan, frissen fürdött adoniszok se azért füttyentgetnek, mert beszélgetni szeretnének a Csokonai verseiben fellelhető barokk stílusjegyekről. Nekik is pont ugyanaz jár a fejükben.

A füttyentés egyet jelent: de meg ba...

Pont ezért tartja a csajok fele megalázónak a másik meg ezért örül neki, ki-ki vérmérséklete szerint.

Azt hozzátenném, hogy bizonyos szint alatt szokás füttyögetni (részegek, nyóccátalánosos útépítők, csövesek, kamionosok, stb.), felette nem tapasztaltam még...

Nem nem jön be a füttyögés.

Nem vagyok se rigó, se kutya.

2012. nov. 18. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!