Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az ilyen testalkatú csajok?
2012. nov. 18. 14:02
11/30 anonim válasza:
úhh... na nefélj ez kifacsarná a répát.!
13/30 anonim válasza:
Ez a nő ronda, de nem a testalkata a legrosszabb (ami valóban nem nőies és szexi).
Szolizott, férfias arca van, és ezen a smink se segít.
16/30 JayC válasza:
de még mennyire, hogy bejön!
én nem 60kilós fülbevalós menőmanó vagyok, nekem nem lesz kisebbségi komplexusom ha egy "izmos" nő áll mellettem. de lehet, hogy csak a testépítő beszél belőlem. :))
17/30 anonim válasza:
Lehet neked ez jön be, de a férfiak többségének nem. Nem kell megpróbálni minket meggyőzni arról, hogy mi vagyunk a hülyék amiért nem az ilyen csajokra bukunk. Ez olyan, hogy van aki él-hal a kakis szexért, de neked nem biztos, hogy bejön...
19/30 anonim válasza:
Ettől még nem kéne kiabálva pocskondiázni más ízlését és annak tárgyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!