Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől igazi nő egy nő?
Pl attól hogy nem hagyja magát megalázni egy férfi által hanem van benne tartás.
Azért irom épp ezt mert százmilliomodik olyan kérdést olvasom ahol a nők arra kérnek tanácsit, hogyan viseljék el, hogy a pasijuk csalja őket, vagy ordenáré módon viselkedik velük És ki vagyok akadva, hogy ezt miért kell egyáltalán elviselni? kötelező? vagy szeretnek mártírkodni? vagy tényleg ennyi lóp.öcs tartás nincs a mai nőkben kortól függetlenül, mert itt kétgyerekes családanyák is ilyen helyzetekben vannak.
Egy nő többek közt attól válik nővé, hogy nem hagyja magát szarrá alázni, ezáltal tisztelni foga őt a férfi.
27/N
Egyetértek a 2. és a 3. válaszolóval is.
De a kérdésre válaszolva:
Belső adottságai szerint:
1,Hűséges legyen.
2,Ragaszkodó,a szeretteivel törődő.
3,Kedves és kellemes stílusa legyen.
4,Tartás legyen benne.Tehát nem dobja oda magát minden "kurv.hajcsárnak".És ha kell tud határozott is lenni.
Külső adottságai szerint:
1,Ápolt legyen,gondozza magát(ez egy nőnél még fontosabb mint egy férfinál!)
2,Adjon magára,lehetőségei szerint.(Szóval ne járkáljon szakadt koszos kabátba,lyukas bakancsba,meg sz.ros nadrágba lehetőség szerint)
Kábé ennyi...
Én csakis azokat a nőket tekintem igazán értékes nőnek akikben ezek a külső-belső tulajdonságok megvannak.
Amelyik nőből ezen tulajdonságok valamelyike hiányzik azokat nem tekintem nőnek,csupán olyan férfinak akinek a segge közelében nem hímvessző hanem lyuk van.
Kedves 27 éves nőtársunkat aki előbb szólott rendesen átb...ta egy fickó, és ebbéli felháborodását kivetítette a férfinem egészére. Felháborodása akár jogos is lehet, de nem erről szólt a kérdés.
A kérdésre visszatérve :
Attól igazi nő, hogy annak érzi magát. Ha ez tudatosul benne, akkor a nőiessége átüt a viselkedésén, mozgásán, öltözködésén stb.
Ennek ellentéte az én egy anya vagyok, én egy dolgozó nő vagyok, én egy elnyomott kizsákmányolt nő vagyok, én a családomért élek ( és ezek tetszőleges kombinációja) típusú fakó gátlásos nő.
Most lehet ismét megsértődni a férfinemre (vagy csak rám)
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!