Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől igazi nő egy nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől igazi nő egy nő?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
A melleitől :D
2009. aug. 15. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Pl attól hogy nem hagyja magát megalázni egy férfi által hanem van benne tartás.

Azért irom épp ezt mert százmilliomodik olyan kérdést olvasom ahol a nők arra kérnek tanácsit, hogyan viseljék el, hogy a pasijuk csalja őket, vagy ordenáré módon viselkedik velük És ki vagyok akadva, hogy ezt miért kell egyáltalán elviselni? kötelező? vagy szeretnek mártírkodni? vagy tényleg ennyi lóp.öcs tartás nincs a mai nőkben kortól függetlenül, mert itt kétgyerekes családanyák is ilyen helyzetekben vannak.

Egy nő többek közt attól válik nővé, hogy nem hagyja magát szarrá alázni, ezáltal tisztelni foga őt a férfi.

27/N

2009. aug. 15. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
egyetértek a másodikkal maximálisan és úgy kezdhetik még a nővé válást, hogy nem adják oda magukat mindenkinek és nem gyűjtenek skalpot a 20 éveik elején. Attól is nő egy nő, hogy nem volt megy a jánosnak meg a városnak 28/F
2009. aug. 15. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Egyetértek a 2. és a 3. válaszolóval is.

De a kérdésre válaszolva:

Belső adottságai szerint:

1,Hűséges legyen.

2,Ragaszkodó,a szeretteivel törődő.

3,Kedves és kellemes stílusa legyen.

4,Tartás legyen benne.Tehát nem dobja oda magát minden "kurv.hajcsárnak".És ha kell tud határozott is lenni.

Külső adottságai szerint:

1,Ápolt legyen,gondozza magát(ez egy nőnél még fontosabb mint egy férfinál!)

2,Adjon magára,lehetőségei szerint.(Szóval ne járkáljon szakadt koszos kabátba,lyukas bakancsba,meg sz.ros nadrágba lehetőség szerint)

Kábé ennyi...

Én csakis azokat a nőket tekintem igazán értékes nőnek akikben ezek a külső-belső tulajdonságok megvannak.

Amelyik nőből ezen tulajdonságok valamelyike hiányzik azokat nem tekintem nőnek,csupán olyan férfinak akinek a segge közelében nem hímvessző hanem lyuk van.

2009. aug. 15. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor én igazi Nő vagyok, de jó :P Mondjuk eddig is tudtam :D
2009. aug. 15. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
" Egy igazi nő : kurv@ az ágyban, mester a konyhában és úrinő a társaságban ! "
2009. aug. 15. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
2009. aug. 15. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 27 éves nőtársunkat aki előbb szólott rendesen átb...ta egy fickó, és ebbéli felháborodását kivetítette a férfinem egészére. Felháborodása akár jogos is lehet, de nem erről szólt a kérdés.

A kérdésre visszatérve :

Attól igazi nő, hogy annak érzi magát. Ha ez tudatosul benne, akkor a nőiessége átüt a viselkedésén, mozgásán, öltözködésén stb.

Ennek ellentéte az én egy anya vagyok, én egy dolgozó nő vagyok, én egy elnyomott kizsákmányolt nő vagyok, én a családomért élek ( és ezek tetszőleges kombinációja) típusú fakó gátlásos nő.

Most lehet ismét megsértődni a férfinemre (vagy csak rám)

42/F

2009. aug. 15. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:
aki le is nyeli
2011. máj. 5. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!