Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Esetleg ha férfiak olvassák a kérdésem, mikor viselkedtek így? Lehet, hogy csak szórakozik?
Együtt éltem a volt párommal, majd rajtunk kívülálló okok miatt úgy hozta az élet, hogy megszakadt a dolog. Eltelt 1,5 év. Újra találkozgatunk.
Nem tudom mire vélni a dolgait. Egyik pillanatban oda-vissza van, a másikban tudomást se vesz az egészről.
Pontosan mintha 2 különböző emberről beszélnénk. Egyszer szeretné ott folytatni, ahol abba hagytuk, gondolva itt a családalapításra többek között. Máskor meg egy óriási falat húz közénk és távolodik.
Van, hogy eltűnik, nem jelentkezik mikor megbeszéljük. Nem ér rá napokig.
Ez így talán apróságnak tűnik, de ez a sok kis érdekesség együttvéve számomra érthetetlen, hosszú lenne részletezni. Remélem ígyis sikerül egy képet kialakítanom a helyzetemről.
Ezt a legelején kérdeztem tőle, hogy vannak-e elvarratlan szálai ilyen téren?
Azt mondta nincs. De persze addig míg nem láttuk egymást, élte az életét. Lehet, hogy valóban máshoz húz a szíve.
Tudom, hogy vannak gondjai. De nekem is és mindenkinek.
Nem hiszem, hogy emiatt ez lenne a normális.
Valószínűleg nem tud mit kezdeni hirtelen a helyzettel. De régen elég jól kezelte ezeket.
Talán tényleg egy másik nő...
Igen, talán igazad van. Bár szerintem egyszer leülök még vele erről beszélni a végleges döntés előtt.
Talán nem mond majd igazat, de legalább megadom a lehetőséget magamnak, hogy ne maradjunk kérdőjel az életemben.
Különösen valakitől, aki valaha sokat jelentett nekem.
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
Jó, majd írd meg, hogyan döntöttél.
Mindenesetre az inkorrekt viselkedése már elég lenne, hogy dobjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!