Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan veletek, hogy a fiú túl tökéletesnek tűnt?
Hogy azt gondoltátok, hogy ez biztosan nem lehet, és csak jól álcázza a hibáit, vagy még nem derült ki, és inkább nem bíztok meg benne készen állva a meglepetésre, vagy esetleg úgy gondoltátok, hogy nem vagytok elég jók hozzá?
Tehát vegyünk mondjuk egy jóképű, ápolt húszas évei végén járó srácot magas fizetéssel, magas beosztással, és jó fej, barátságos veletek. Ilyen esetben felmerülne bennetek a fenti gondolat?
Volt egy parszor. Aztan megismertem oket kozelebbrol. :)
Amit leirtal az mondjuk nekem meg messze van a tokeletestol. :)
Attól, hogy jól keres, jól néz ki, és barátságos, számomra még távolról sem tökéletes az illető. Illetve nem ezektől lesz az.
A páromat ellenben a kapcsolatunk elején én is túl tökéletesnek gondoltam, mert hihetetlenül kedves, önzetlen, jóindulatú, és gondoskodó. Nem tudtam elhinni, hogy valaki tényleg ilyen jó személyiséggel rendelkezhet, de az évek alatt bebizonyosodott, hogy ő valóban ilyen, és nem csak átmenetinek játszotta meg magát.
Az igen, ez a nagyjából partiképes? Igaz, hogy nem írtam többet, azt hittem ennyiből is érthető milyen férfire gondoltam.
Mindazonáltal ez egy új kérdés feltevésére ösztönöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!