Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a gyámolatlan, csendes lányok?
Azt vettem észre, hogy a legtöbb fiúnak az ilyen lányok kellenek, akik beszédesebbek, harciasabbak, talpraesettebbek, azok meg maradnak egyedül. Én elhiszem hogy cuki, ha egy lány szégyellős meg satöbbi, de kicsit unalmas már. Fiúk válaszát várnám elsősorban! :)
L
Neked lehet hogy unalmasak, de valószínűleg csak féltékeny vagy rájuk.
Én úgy vettem észre, hogy a legtöbb fiú már inkább hosszabb távra tervez, és ezt a nagyszájú lányokkal nem igazán lehet megvalósítani. Ők még csak gyerekek, majd idővel benő a fejük lágya.
Ez persze csak az én véleményem.
19/F
Hát, a maradék kissrác. Sajna jobb szót nem tudok erre, de ők általában azok akik kihasználják a lányokat, és nem tudnak leragadni senkinél.
De a nagyszájú lányok meg igazán felfigyelhetnének a csendesebb fiúkra. Ezt eddig nem nagyon tapasztaltam meg.
nekem elmondta egy pasi haverom ezt.
a szégyenlős, csendes lányokat könnyen tudja irányítani, rávenni dolgokra, nincs sok vita, nem fél hogy megcsalják, örül hogy minden úgy van ahogy ő szeretné
meg is mondta egyszer, hogy én neki az erotikus fantáziáját mozgatom meg mint ahogy a legtöbb fiú ismerősének is, meg ivócimbinek jó vagyok hogy ismerem a női lelket és tanácsot adok de nem vagyok az a "feleséganyag".
kicsit szíven ütött de már megszoktam. ha akarnék se tudnék szolid, csendes szürkeség lenni, egyszerűen öntörvényű vagyok és a legkislányosabb fekete-fehér ruhában is süt rólam a "d.gnivaló"-kisugárzás állítólag.
hát mindegy, abban reménykedek hogy talán igaz a mondás hogy k.rvából lesz a legjobb feleség ;) és hogy rám talál egy elrugaszkodottabb, őrültebb fazon is aki a titokzatos, kiszámíthatatlan lányokat kedveli.
papucsot nem akarok, volt 1-2 pasi akik ilyen kis mulyák voltak hogy én beszéltem rá magamat rájuk de az úgy annyira sz.r
Milyen h*lyeségeket (már elnézést...) beszélnek egyesek! Én egy eléggé szókimondó, lobbanékony, karakán, határozott, beszédes, sokat magyarázó, elemző természetű lány vagyok, de soha az életben nem csalnék meg senkit, valamint egy kapcsolathoz sem állok gyerekes módon. Már anno 15-16 évesen is komoly kapcsolatban gondolkoztam, kalandok nekem soha nem jöhettek szóba, mindig minden a szerelem körül forog nekem. Szóval a kérdezőnek csak annyit tudok mondani, hogy türelmesen kell várni, ameddig jön egy olyan, aki értékeli, megérti őt, és egyenrangú tud lenni vele. Erre csak egy intelligens, szintén karakán férfi képes szerintem.
Az #1-eshez hasonló gondolkozású egyéneknek pedig küldöm a szokásos NYASGEM felkiáltást (nem hinném, hogy ez bárkit is meghat, főleg egy anonim oldalon, de úgy érzem, hogy aki megérdemli, annak le kell írnom :D)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!