Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Kőhalmi Zoliba, a Showder klubból. Mit tegyek, hogy elfelejtsem? Szerinted jó pasi?
Figyelt kérdés
mióta voltam egy előadásán egész nap rá gondolok, pedig ugye ő nős, 3 gyereke van és amúgy is egy "celeb". Már nagyon zavar, hogy ennyit gondolok rá :S2012. nov. 17. 15:03
11/26 A kérdező kommentje:
jaj de hülyék vagytok :D
Fél méterről is nagyon jó pasi, mert a 2. sorban ültem az estjén. Irtó magas és szőke, világos szemű.. ha nem humorista volna is tetszene! Intelligens, és nem káromkodik, és nem arról szól az egész blokkja, hogy hányt részegen egy árokparton.
A masztizás jó ötlet kipróbálom:D
A gyerekei eszembe se jutottak :D csak olyan szinten, hogy egy Kőhalmi típus nem él vissza a népszerűségével.
2012. nov. 17. 15:43
12/26 anonim válasza:
én is sokszor gondoltam Avril Lavigne -re szted okos dolog rááldozni az életem hogy őt szeretem csak?
nagyon megéri... biztos bevállalna hog még angolul sem tudok xD
f19
13/26 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy már házas, plusz vár rád valaki, csak nem őXD
15/26 anonim válasza:
Utolsonal a pont, gyorsabb volt, mint en! :D :)
16/26 anonim válasza:
/watch?v=epctSGchjJk csak nem te vagy az elején? xD
17/26 anonim válasza:
Most megy a showder klubba :DDDDD
18/26 anonim válasza:
Egy kérdés, ami eljutott mindenkihez a Showder klubon keresztül :D
19/26 anonim válasza:
Azt hiszem lassan tele lesz a kérdés válaszokkal..:D
Látod, most már Te is "celeb vagy" :D
20/26 anonim válasza:
Látom nem csak én kerestem rá :D azthittem hogy csak vicc :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!