Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beliczai Balázs milyen pasi (Showder Klub)? Kép lent
2012. júl. 14. 21:51
2/12 anonim válasza:
Szerintem,egyáltalán nem jóképű.Az tetszik,hogy nem kövér,de nekem amúgy nem jön be.
3/12 anonim válasza:
Nem bírom a humorát, a képeken meg olyan pedofil arca van...
Persze a fellépésein nem tűnik annak, de bennem sosem keltett jó benyomást.
21/L
4/12 anonim válasza:
ő a példa arra, hogy ne ontsák az elkeseredett, béna pasik a "persze a csajok csak a külsőre mennek" kifogást, mert ha van humorod, stílusod, esetleg még művelt is vagy stb, akkor bejöhetsz nekik.... cöhh
6/12 anonim válasza:
ő a legjobbfej szerintem a showderklubosok közül, nagyon szeretem! :) számomra az egyik legfontosabb dolog, hogy humorérzéke legyen egy srácnak, szóval annak ellenére, hogy nem tartom helyesnek könnyen le tudna venni a lábamról :P 24/L
7/12 anonim válasza:
Nem jön be..
De ha már Balázs és showderclub, inkább Hajdú.
:D
8/12 anonim válasza:
4-es. Én a humorát sem szeretem. A neten szoktam nézni a showder klubot, tőle, meg Trabarnától kiráz a hideg, nem értem mit keresenek a showbizniszben, amit ő csinál egy vidéki kocsmában még elmegy...
Kőhalmit imádom, ő bármikor jöhet.
9/12 anonim válasza:
8-as: sokaknak meg tetszik a humora. az egy dolog, hogy neked épp nem.... szerintem meg pont az erősebb humoristák kategóriájába tartozik, de ezen nem akarok "vitázni", mindenki azt szeret, amit akar. de attól még valakinek bejön..
10/12 A kérdező kommentje:
Igazat adok a 8-asnak. Ha Showder Klub-ot nézek, és ő van, addig kimegyek a konyhába, csinálok kaját, berakom a mosógépbe a szennyest, vagy bármi mást, csak ne lássam, halljam.
2012. júl. 15. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!