Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy fiúnak fontosabb a test, mint az arc vagy a belső?
Érdekes, én azt hittem, hogy a testiség inkább a nőknek fontos. Mert mit csinálnak folyton? Sminkelés, szemfestés, szempilla-hosszabbítás, műkörmözés, rúzsozás, fülbevaló, fogyókúra, tükörben nézegetés, önfotózás, gyakori ruhashopping.
A többség legfőbb tulajdonságának a szépségét tartja. Attól függetlenül, hogy tényleg szép-e. A magyarok körében pedig elterjedt hit, hogy a magyar lányok a legszebbek, na de ezt sok másik ország is mondja saját magáról.. )
Nem tudom, de szerintem ez egyáltalán nem igaz. Kétségtelen, hogy ősi ösztönök a formás testhez kapcsolódnak, de nálam pl. első az arc. Nyilván a test is. És hogy hasonlóak legyenek az igényeink, ízléseink.
És hogy tudjon nevetni.
Ne általánosíts, szerintem ez nem ilyen egyszerű.
Az értelmes nő kevés. A test és arcnak összhangban kell lenni. Hiába a bomba test, ha csak sötétben lehet vele kezdeni valamit.
Szerezd meg, dobd el. Ezt így kell. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!