Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel le feküdtem még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel le feküdtem még mi előtt megjött volna neki az elött egy ilyen 4-5 nappal és késik neki ez a 3. nap és nem tudom, hogy egyáltalán teherbe eshet ilyenkor vagy nem és ez a kérdésem?!

Figyelt kérdés
gumit használtunk.
2012. nov. 16. 23:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De aranyos :)))

Bocs... szóval a te felszabadult hormonjaid nem befolyásolhatják...

De ha ő 3 hónapig senkivel, aztán jöttél te, ráadásul szűzen... az simán...

A hormonok fiatal korban érdekes dolgokat tudnak művelni, úgyhogy no para... ha egy hétnél többet késik, akkor érdemes egy tesztet csinálni, meg elmenni nőgyógyászhoz, mert számtalan ok miatt késhet.

2012. nov. 16. 23:53
 12/12 A kérdező kommentje:
:$ kösz hát jólvan köszönöm segitségedet segitségetek majd írok :)
2012. nov. 17. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!