Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti szoktatok csalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szoktatok csalni hogy nadrágban nagyobbnak tűnjön a férfiasságotok, ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 23:21
 1/10 Balázs25 ***** válasza:
Uborkát dugok be a nadrágomba.
2012. nov. 16. 23:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Mért kéne csalni?
 3/10 anonim ***** válasza:
Néha még ez is zavar ami van, az kéne még, hogy még kitömjem a nadrágomat.
 4/10 anonim ***** válasza:
plüss teletabit teszek oda
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak a banán:D
2012. nov. 16. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Beteszek a gatyámba egy sodrófát. Így lényegesen nagyobbnak tűnik.
2012. nov. 16. 23:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Én sem szorulok csalásra.

"Egyesek" :D szerint a méretem átlag feletti, szóval felesleges.

Azt nem értem mi értelme van? Ha arra kerül a sor, akkor a partnernek nagy csalódás, mert nem azt kapta, amire várt. Szerintem ne csaljál, úgyse a méret a lényeg, hanem, hogy hogyan használod.

2012. nov. 16. 23:27
 8/10 anonim ***** válasza:
nem...
2012. nov. 16. 23:42
 9/10 Ipso ***** válasza:

Elég kényelmetlen lenne... ha mégis ezt akarnám, akkor egyszerűen csak fölfelé állítva tenném be, hogy egy kicsit kifelé nyomja. Esetleg nem vennék alsót. Ezek viszonylag ártatlan technikák, de kicsit nagyobbnak mutatják.

Amúgy engem inkább az zavar, hogy a nadrág szabása miatt akkor is eláll, ha amúgy nem kéne. Rohadt viccesen nézhet ki, amikor a buszon öt vénasszony ül mellettem, nekem meg látszólag ott meredezik. Van esetleg valami módszer arra, hogy ne álljon el? (Ne tegyek mellé uborkát, tudom...)

2012. nov. 17. 02:23
 10/10 anonim válasza:
Nekem pont az ellenkezoje van! Szeretem a szűk nadrágot, viszont 22cm-em néha már zavaroan látszik
2012. nov. 17. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!