Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Milyen szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen szerintetek egy "jó nő"?

Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy ez nem egy 14 éves kiscsaj hülye kérdése. Komolyan érdekel a téma, úgyhogy az idióta válaszokkal ne fárasszuk egymást. Nem külsőségekre gondolok. Belső tulajdonságok, vagy esetleg mi az ami megfog, vagy amit tiszteltek ha megvan egy nőben.

2012. nov. 16. 23:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
8%

Bocsi kerdezo, de ezt nem hagyhatom szo nelkul! :-)

Nem artana kisse utanaolvasnod a tortenelemnek, ugyanis a nok nem mindig voltak alsobbrenduek, sott volt hogy fizikailag erosebbek voltak es nehezebb fizikai munkat tudtak elvegezni, mint a ferfiak. Egyebkent pedig ha igy gondolkodsz, menj Afrikaba vagy Indiaba, ott talasz magadnak valo behunyaszkodo alsobbrendu part!

2012. nov. 17. 16:14
 12/27 anonim ***** válasza:
Mellesleg miert lennenk alacsonyabbrenduek? En is ugyanugy fel tudom emelni a fenekemet es betudok menni a munkahelyemre dolgozni mint egy ferfi, megkeresem a lakberre, kajara, sott meg tobbre valot is. Akar Ferfi nelkul mindezt! Akkor miert is lennenk mi alsobbrenduek? Gondolom ez faj neked...Az en baratom szerencsere nem igy gondolkodik, mint te.. aaa :D Kiborit az ilyen :D
2012. nov. 17. 16:17
 13/27 A kérdező kommentje:

Mért tőlem kérsz bocsánatot? Én is hasonló állásponton vagyok...

A válaszom pedig ironikus volt.

2012. nov. 17. 17:09
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nekem a jó nő, aki intelligens és képes felismerni a betűbe vetett iróniát, például :)

Legyen kedves, őszinte, jó humorú, érzéki, kellemes beszélgetőpartner de figyelmes hallgató is. Legyenek saját gondolatai, hobbija és szeresse önmagát.

Én az aktív, élénk és természetes nőket szeretem, nyílt gondolkodással és eredeti személyiséggel.

Nem egy ilyen női ismerősöm van. 26F

2012. nov. 20. 18:13
 15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy válaszoltál :) a te hozzáállásod is tetszik a kérdéshez.
2012. nov. 21. 19:00
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik a kérdés.:)
2012. nov. 21. 22:09
 17/27 A kérdező kommentje:
:) És ha ugyanez a kérdés, csak férfiak tekintetében? Mitől lesz egy pasi jó pasi? És persze hogy te annak tartod-e magad?
2012. nov. 23. 21:59
 18/27 anonim ***** válasza:
52%

Látod, ez már fogósabb kérdés!

Hát, nekem úgy tanították, hogy egy férfi legyen önálló, talpraesett, tudja mit akar és a legjobb, ha véghez is tudja vinni. Szóval akaratos, egészségesen agresszív (nem fizikai erőszakra gondolok) magabiztos, erős és állóképes, tudjon gondoskodni magáról és a családjáról is. Legyen tájékozott, intelligens, megbízható és vállalja a tettei következményét. Egyébként meg nem árt, ha szintén van saját véleménye a dolgokról, vicces, empatikus, őszinte meg szenvedélyes az ágyban. És, hogy magyarán fejezzem ki magam, legyen vér a pucájában.

Kb. ennyi, nem állítom, hogy bennem ez mind megvan, de igyekszem.:)

2012. nov. 23. 23:22
 19/27 anonim ***** válasza:

Előző, azért ez amit írsz nem túl gyakori. Ez kb. az a fajta, aki mondjuk egy olajmágnás családba beleszületik, jó környezetben jó neveléssel felnől,csak kizárólag elit kifinomult társaságban mozgott egész életében, aztán persze ,hogy egészségesen fejlődött a személyisége.

De ez nagyon kevesekről mondható el. Ha esetleg szar családba született, vagy jóba, de szar közegbe került élete során, akik széttorzították a személyiségét, vagy nem foglalkoztak vele eleget, akkor akármennyire is törekszik, nem tud ilyen jellem lenni. Talán lélekben sokkal keményebb kihívás menőnek lenni, mint külsőleg. Amaz se könnyű, nekem a külsőség megy, de a belső az ku rva kemény téma.

2012. nov. 23. 23:30
 20/27 A kérdező kommentje:

Én ezzel nem értek egyet. Vagyis annyival igen, hogy biztosan baromi nehéz. Viszont, azt hogy milyen a jellemed ráfogni arra, hogy hogyan nőttél fel vagy milyen környezetbe keveredtél... Gyerekkorban persze, meg fiatalon is. De szerintem ugyanúgy benne van, hogy félresiklik egy ilyen "tökéletes" családba születő ember élete. (Pl ott nem az a gond, hogy nincs pénz, hanem éppen az, hogy van. De ez csak egy példa a sok sözül ami felmerülhet.) Nyilvánvalóan nem a gyerekkorról beszélek, az akkor történtekért a szülők a felelősek, de ahogy felnősz, a felelősség áthárul rád. Ilyenkor is lehet őket hibáztatni, csak nem érdemes. Azzal nem vagy előrébb. És még zárásként, a személyiségedet olyan irányba fejleszted amilyenbe te akarod, a probléma csak annyi ,hogy ez nem hullik az ember ölébe hanem meg kell dolgozni érte. Fejtegethetném még itt a miérteket, de nem akarok kisregényt írni. Én így látom... Mindenki a saját életéért felelős...

Az utolsó előtti válasz pedig ismét tetszett, bár megmondom őszintén az előbbiből kiindulva valami ilyesmit vártam. :)

2012. nov. 24. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!