Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közelítsek meg egy tanárt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek meg egy tanárt?

Figyelt kérdés

Van a sulimban egy oktató, akiért megbolondulok, nagyon tetszik nekem. Azt mondtam kell nekem, vagy inkább vénlány maradok életem végéig.

Félre ne értsetek, nem kalandot keresek, azt a férfit látom benne, amit 24 év alatt nem láttam másban.

Engem nem tanít, nem is tanított és nem is fog.

Hogyan kellene a közelébe férkőznöm, hogy megismerjen jobban?

2012. nov. 16. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Sehogy, ha elvégezted az iskolát.
2012. nov. 16. 22:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk már gyerkőcök, felnőttoktatásról van szó. Azonban jó nagy bajban vagyok, nem tudom, hogyan barátkozzak vele össze, amit persze szeretnék fokozni, ha kedvelne ő is. Itt van ilyen kapcsolat, nem probléma, ha nem tanít, mivel főiskoláról beszélünk.
2012. nov. 16. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
még alig ismered, de már így gondolkozol róla? ez nem fura kicsit? :) bár végülis érthető, de lehet nem is olyan valójában, amilyennek képzeled, akkor nem is tudnál talán jól kijönni vele és felejtős.
2012. nov. 16. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezért szeretném alaposabban megismerni, mert amennyit eddig láttam belőle, az nagyon tetszik, ezt kerestem eddig. Látni szeretném, hogy valós-e a kép...
2012. nov. 16. 22:43
 5/8 Hole Hunter ***** válasza:
Ahogy írtad is...nem vagy már gyerek...tán gondolkodj!
2012. nov. 16. 23:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Gondolkodom én, csak nem olyan egyszerű, nem kerültem még ilyen szituba.
2012. nov. 16. 23:17
 7/8 Ipso ***** válasza:

Először is próbáld meg kideríteni, hogy házas-e, mert ha igen, akkor nehéz dolgod lesz.

Utána pedig használd ki az alkalmakat, amik adódnak. Pl. ha van egy irodája, akkor felkeresheted azzal az ürüggyel, hogy egy-két kérdést magyarázzon el részletesebben, mert téged érdekel, amit tanít. Óra után is kérdezgethetsz tőle, akkor is felkeltheted a figyelmét.

És ilyenkor öltözz ízlésesen, ne túl feltűnően, de azért érezni lehessen, hogy te most kiöltöztél a kedvéért.

Szerintem ha ezek nem jönnek be, akkor semmi se fog.

2012. nov. 17. 01:41
 8/8 Ipso ***** válasza:
Az előzőhöz: ha nem tanít, az nem baj, akkor is menj be az órájára. Ha ez amúgy tilos lenne, akkor nyugodtan kérj engedélyt az iskolától, esetleg tőle magától, mondd el neki, hogy téged érdekel ez az óra, és szeretnéd meghallgatni. Azt már, hogy az óra nem a tananyag miatt érdekel, hanem a tanár miatt, kitalálhatja magától is, az iskolának meg semmi köze hozzá. Érdekel, és kész.
2012. nov. 17. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!