Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj velem srácok? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem srácok? Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok, és nagyon elkeseredett. Már komolyan nem tudom mi velem a baj. Nem vagyok ribanc, nem rázom a seggem minden srácnak, és hülye sem vagyok. Kicsit csendesebb vagyok az igaz, de ha megismernek egész értelmes tudok lenni. Elég sok a fiú barátom, de nagyon semelyikük sem akart tőlem többet. Eddig 1 barátom volt, vagyis nem is tudom minek nevezzem, mert nagyon megbántott, csak le akart fektetni. Mindenfélét a fejemhez vágott, és azóta folyamatosan magamat hibáztatom. Amúgy nem igazán közelednek felém a fiúk... Nem értem. Csúnya lennék? Erre is gondoltam már. :( Én semmit nem szeretnék, csak hogy legyen valaki aki szeret, mert szörnyen egyedül érzem magam :(

2012. nov. 16. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Nekem is johet a kep :)
2013. febr. 24. 20:15
 62/64 anonim ***** válasza:
Szia :D jöhet nekem is a kép kíváncsi vagyok rád :) 15/F
2013. febr. 24. 20:19
 63/64 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül csodálatos vagy! Te nem vagy semmi! Hát... ha közelebbről ismernélek és én is bejönnék neked nagyon örülnék :) :$
2013. febr. 24. 21:37
 64/64 A kérdező kommentje:
Cuki vagy :"D De szerintem nem vagyok csodálatos :)
2013. febr. 24. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!