Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj velem srácok? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem srácok? Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok, és nagyon elkeseredett. Már komolyan nem tudom mi velem a baj. Nem vagyok ribanc, nem rázom a seggem minden srácnak, és hülye sem vagyok. Kicsit csendesebb vagyok az igaz, de ha megismernek egész értelmes tudok lenni. Elég sok a fiú barátom, de nagyon semelyikük sem akart tőlem többet. Eddig 1 barátom volt, vagyis nem is tudom minek nevezzem, mert nagyon megbántott, csak le akart fektetni. Mindenfélét a fejemhez vágott, és azóta folyamatosan magamat hibáztatom. Amúgy nem igazán közelednek felém a fiúk... Nem értem. Csúnya lennék? Erre is gondoltam már. :( Én semmit nem szeretnék, csak hogy legyen valaki aki szeret, mert szörnyen egyedül érzem magam :(

2012. nov. 16. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:

Kicsit "izé", hogy mindenki a képkéréssel jön.

Nem a személyiségeddel van a baj, nem is a viselkedéseddel és biztos, hogy nem vagy csúnya. Olvastam, hogy páran javasolták már, de én is csak folytatni tudom .. legyél nyíltabb és próbálj valamivel több önbizalmat össze szedni. Tudom, hogy nehéz és nem megy egyik napról a másikra, de segít. Nekem is ez volt a bajom - még most is egyébként -, de biztos akad majd olyan akinek csak te fogsz kelleni és nem azok a seggrázó és mindent kiteregető kis csajok!

2012. nov. 26. 21:55
 32/64 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még, ne szomorkodj:) (küldhetsz képet és akkor kiderül:))
2012. dec. 8. 20:27
 33/64 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy kép nélkül tényleg nehéz megmondani, milyen is vagy valójában. Ha gondolod, küldhetsz priviben.:)
2012. dec. 16. 18:15
 34/64 anonim ***** válasza:
Ha gondolod ide is jöhet egy kép. A belsőddel pedig nem hinném, hogy túl nagy gond lenne de arról még keveset tudunk.
2012. dec. 16. 18:21
 35/64 anonim ***** válasza:

Ha már mindenki ennyire akarja akkor én is kérek egy képet és megmondom mi a baj (már, ha van baj a külsőddel).

De így is megmondhatom, hogy az lehet a gond, hogy 16 éves vagy és a 16 éves pasik bizony elsősorban testiséget akarnak egészen 30 éves korig. Persze még akkor is akarnak de akkor már a nők akarják jobban nem a pasik és sok nőnek minden erejét latba kell vetnie, hogy a férje hozzányúljon.

2012. dec. 16. 18:29
 36/64 anonim ***** válasza:
-1 hogy (szóismétlés, ráadásul "hogy" ismétlés, úristen)
2012. dec. 16. 18:30
 37/64 anonim ***** válasza:

Általában a kevésbé nagyszájú lányok nehezebben fognak pasit. Ez nem baj, majd lesz valaki. :) Küldhetsz ide is, őszinte leszek. :)

18/L

2012. dec. 25. 15:07
 38/64 anonim ***** válasza:

biztos nem vagy csúnya. :) A gondok ott kezdődnek, hogy rossz helyen nézelődsz srácok után. Azokat nem veszed észre, akik benned az istennőt látják (persze ezt nehéz kiszúrni). Mert a mai 16 év körüli srácok 90%-ának (most nem általánosítottam, aki erre azt mondja az, az ne menjen magyar érettségire) a ribancok tetszenek, ami te NEM vagy. És ne is legyél. Én is ilyen voltam, mint te, szóval problémáztam, hogy nem vesznek észre (volt, aki meg akart engem is fektetni, azt utána felbosszantottam, hogy kopjon le. Tudom ez gyerekes, de akkoriban az voltam :D), stb. Nem lettem ringyó, mert nem akartam az lenni. Hidd el, hogy többet ér egy 'idősebb' tapasztalatlanabb lány, mint egy olyan, aki 16 éves korára már ki van égve.

19L :)

2012. dec. 25. 15:08
 39/64 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ez jól esett, köszi :) Most így karácsony idején még rosszabb az egyedüllét :/
2012. dec. 25. 15:13
 40/64 anonim ***** válasza:
Én is kérek képet!
2012. dec. 25. 15:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!