Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismerem a lányt, de szeretem. Miért?
Régi történet, az egyetemen találkoztunk beszéltünk egy kicsit miután rám mosolygott (el se akartam hinni, hogy egy ilyen gyönyörű lány szóba áll velem), de túl sokáig tököltem és lekéstem róla, azóta is bánom. Ennek két éve és két év alatt nem telt el olyan hónap, hogy ne gondolnék rá s ha meglátom, vagy csak a képét a fb-on, azonnal elkezd szúrni a szívem. Csak annyit tudok róla, hogy intelligens, humoros és kedves, azonos beállítódottságúak vagyunk (film, zene, sorozat) és hogy elképesztően szép (másoknak csak átlagos, de nekem nem!) s csak abban reménykedem, hogy egy párhuzamos univerzumban együtt vagyunk. Talán nem is kérdés, csak jó volt kiírni magamból...
22f
Hát, ha ez 2 éve volt, akkor azóta sok idő eltelt! ki tudja mi lett vele azóta: párja van, vagy érted kesereg ős is :o)
Talán keresd meg a Facebookon és kérdezd meg, hogy mi van vele. Vagy ilyesmi. Kesergéssel nem fogod megtalálni és meghódítani.
A párhuzamos univerzum jó ötlet! Már dolgoznak rajta Steven Hawkings-ék! ... Ne várd meg, míg kész lesz!
43F
Ilyen velem is volt(van) :((((
Kínomban sokat kutattam az után. Nálam valószínűleg azért alakult ki mert eredendően visszahúzódó vagyok és ő volt az első lány akihez közelebb kerültem(csók). Mármint az egyetlen. Sajnos ha ezzel "megfertőződik" az agyad és nem jössz össze vele akkor szenvedésre vagy ítélve mindaddig amíg nem találsz valaki mást. Evvan.
Irj neki! Mit veszithetsz? Semmit.:)
Egyebkent ez a "neked gyonyoru, masnak atlagos" megjegyzesed aranyos volt.:) Es tudod miert van ez? Az erzeseid iranta teszik gyonyoruve.
Gondolj bele, ha kapsz egy egyertelmu visszautasitast, akkor mar talan az erzelmeid is elmulnak iranta...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!