Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok? Tetszik a kémia tanárom :S
Eddig csak annyit gondoltam róla, hogy egy kedves, vicces pasas, aki mellesleg nagyon jól magyaráz is, de semmi több. Viszont most egy pár napja állandóan róla fantáziálok! És a legdurvább, hogy nem is kimondottan "jó pasi", pl. csálén állnak a fogai és emiatt eléggé pösze is...nem tudom, mi van velem. :S Ráadásul van vagy 40 éves. Apakomplexusom van? Vagy ez ebben a korban még normális? Nem tudom, számít-e, de még szűz vagyok és lehet, hogy ezért kívánom a szexet?
15l
Ha tudnád, hány ilyenkorú fiú akarná megb@szni valamelyik tanárnőjét..
F/16
(Én most a román és magyartanárnőt, meg talán az oszit dugnám, a román 35 lehet kb meg a magyar is, az oszi 40+)
Én az angol tanár imádtam nézegetni. :D Fiatal volt 30 körül jól is nézett ki és marha jó fej volt, bár elő próbálta magát adni valami terminátornak. Nem jött össze. :D
Tök normális dolog amúgy szerintem. Kell valaki akit ki lehet beszélni amúgy is a barátnőkkel. Mi mindig találtunk erre alanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!