Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a sok taktikázás a nők részéről?
Ez a "most elérhetetlennek mutatom magam", "most kicsit kacérkodom vele", "most nem keresem", "most közvetlen vagyok vele", "most előadom, hogy nem érdekel" és hasonlókra gondolok.
Jó párszor volt, hogy így csinált a csaj, én meg "hát jó, akkor hagyjuk, következő", másik csaj nem csinálta ezt, összejöttem vele, aztán vagy az előző lány, vagy a barátnője elmondta, hogy mennyire durván belém volt esve.
Ekkor rákérdeztem, illetve ha a barátnőjétől tudtam meg, akkor mondtam neki, hogy kérdezze meg a lányt, hogy mi volt ez meg az az eset, mikor hirtelen ilyen ridegnek és elérhetetlennek, elutasítónak mutatta magát.
Vagy nem tudtak rá válaszolni, vagy az volt a válasz, hogy "azt hittem így jobban foglak érdekelni".
Mondtam, hogy "remélem azzal tisztában vagy, hogyha nem csinálod ezt lehet, hogy veled lennék nem pedig a mostani barátnőmmel."
Persze erre sem jött válasz.
Szóval lehet, hogy néhány alacsony önbecsülésű fiúnál bejön ez, meg azt gondoljátok, hogyha a Joy meg tököm tudja milyen csajmagazin megírja, hogy így kell viselkedni, akkor biztosan működik, a saját és ismerőseim példájából kiindulva bátran mondhatom...a fiúk 90%-ánál nem jön be.
Minden szavad igaz, de én már rutinból leszarom, már csak azért is összejövök a barátnőjével vagy a legnagyobb ellenségével.
Utána meg hagy bőgjön a párnájába:)
"Attól félek, ha kimutatnám, hogy mennyire belé vagyok esve, elmenekülne, mert megfojtanám a szeretetemmel."
Ezért aztán nem csinálsz semmit, sőt furcsálod ha nem jön össze:) Nagyon okos vagy:)
Ezt nem csak akkor csinálják a lányok ha nem tudják mit akarnak! Ha oda vannak éppen valakiért sokszor ezzel azt akarják kideríteni mennyire tudják manipulálni a srácot, mennyit "teperne" miatta az illető , hogy megkapja.
Ez néha bejön, néha nem. Ha sikerül akkor legyezgeti a lány hiuságát, hogy küzdenek érte....ha nem jön be akkor pedig koppanás van :)
Egyébként én hülyeségnek tartom, ha akarok valakitől valamit azt megmondom neki a további viselkedésem pedig attól függ ő , hogy viszonyul hozzám.
Én találkoztam már olyan fiúval aki ugyanezeket csinálta, nem tudtam rajta kiigazodni és inkább hagytam a fenébe :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!