Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a sok taktikázás (leginkább) a nők részéről?
Ez a "most elérhetetlennek mutatom magam", "most kicsit kacérkodom vele", "most nem keresem", "most közvetlen vagyok vele", "most előadom, hogy nem érdekel" és hasonlókra gondolok.
Jó párszor volt, hogy így csinált a csaj, én meg "hát jó, akkor hagyjuk, következő", másik csaj nem csinálta ezt, összejöttem vele, aztán vagy az előző lány, vagy a barátnője elmondta, hogy mennyire durván belém volt esve.
Ekkor rákérdeztem, illetve ha a barátnőjétől tudtam meg, akkor mondtam neki, hogy kérdezze meg a lányt, hogy mi volt ez meg az az eset, mikor hirtelen ilyen ridegnek és elérhetetlennek, elutasítónak mutatta magát.
Vagy nem tudtak rá válaszolni, vagy az volt a válasz, hogy "azt hittem így jobban foglak érdekelni".
Mondtam, hogy "remélem azzal tisztában vagy, hogyha nem csinálod ezt lehet, hogy veled lennék nem pedig a mostani barátnőmmel."
Persze erre sem jött válasz.
Szóval lehet, hogy néhány alacsony önbecsülésű fiúnál bejön ez, meg azt gondoljátok, hogyha a Joy meg tököm tudja milyen csajmagazin megírja, hogy így kell viselkedni, akkor biztosan működik, a saját és ismerőseim példájából kiindulva bátran mondhatom...a fiúk 90%-ánál nem jön be.
Próbálják előadni, hogy ne az legyen rájuk mondva, hogy könnyűvérűek, aztán jön egy "paraszt", aki ugye a saját viselkedésével egy szintén elérhetetlen kihívást jelent nekik, és mikor pofára esnek egyre jobban félnek, és ha nem találja meg azt, aki normális, akkor idővel ez egyre rosszabb lesz.
Egyszerű pszichológia; az embernek mindig az kell, amiért akár egy kicsit is meg kell küzdeni. Erről persze nincs fogalmuk, és nem tudják hol a határ.
Mert hülyék. Magukból indulnak ki és azt hiszik, hogy ez fordítva is működik. A forever alone szerencsétleneknél talán igen, de akinek van egy kis önbecsülése, az elhajtja az ilyet a francba.
Remélhetőleg tanulnak az esetből és legközelebb nem adják elő az elérhetetlent.
Ugyan már, és amikor itt egymást túllicitálva írjátok, hogy játsszátok meg az agyatokat, legyetek bunkók, lenézők, nem törődöm típusok az mi a franc? :DDD
Álszent bagázs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!