Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam a nálam 20 évvel idősebb tanáromba?!
Új tanárt kaptunk idén, és azt hiszem belezúgtam.
Nagyon jól néz ki, izmos, sportos, gyönyörű a szeme, a mosolya...minden...zavar ha máshoz kedvesen beszél, nekem pedig még a nevemet sem tudja...bizonyítani akarok neki...hogy igenis én is tudok ötöst produkálni...elképzelem ahogy megcsókol..várom hogy óránk legyen...
Szerintetek ez normális? Mit csinálhatnék hogy leálljak? és ne gondoljak rá?
Előre is köszönöm... 16/L
húú, velem is volt ilyen nem is olyan rég :D Az volt a szerencse, hogy csak ideiglenesen jött a sulinkba. Álompasi volt számomra, olyan tökéletesnek láttam mint Homer Simpson a fánkját... Tetszett, hogy kb 20 évvel idősebb nálam, művelt és nagyon jól el lehet vele beszégetni. Van felesége, legalábbis említette :) XD ! Ez nem volt szerelem, csak vonzódás. Te sem lehetsz szerelmes... Hisz nem is ismered. Ismerkedj korodbeli fiúkkal, idővel aztán elmúlik. Pl megunod a szövegelését az óráin :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!