Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti szerettek feszülős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szerettek feszülős farmert hordani?

Figyelt kérdés

Csak elgondolkodtatott a kérdés, nem kényelmetlen felvenni, levetni, ülni, guggolni meg járni benne?

Csak foglalkoztat a kérdés, felvenni sose fogok ilyet férfi lévén, viszont nagyon szexik vagytok benne :)

2012. nov. 15. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Én szeretek, mert abban érzem csinosnak magam. És nem, egyáltalán nem kényelmetlen szerintem.:D
2012. nov. 15. 16:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Nyáron nincs meleg benne? Szellőzik egyáltalán valamit?

És télen mi a helyzet? :D

2012. nov. 15. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is szeretek, akkor tényleg azt érzem hogy én vagyok a legcsinosabb csaj a suliban vagy ahol éppen vagyok, és így önbizalmam lesz. Nem azért veszem fel, hogy mindenki megnézzen, csakis magam(és a barátom) miatt :)

nyáron meg én személy szerint nem veszek fel hosszú feszülős farmert, meg is halnék benne :D a rövid farmer is feszülős, de annyira nem szóval az teljesen más téma :)

2012. nov. 15. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyáron nem szoktam hosszú farmert hordani:) Szonya vagy rövidnadrág, télen pedig veszek a farmer alá ha más nem, sima harisnyát, mert fázós vagyok...:D Mondjuk nem hasközépig érő kabátot hordok, szóval az is sokat segít rajta.:)
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálam csak a feszülős farmer jöhet szóba!

Nem érzem, hogy kényelmetlen lenne és fázni sem szoktam benne :D :P

19/L

6/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a lányokhoz :)
2012. nov. 15. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:

én nem szeretek. nekem kényelmetlen.

szóval nem is ilyet szoktam venni, hanem ami azért valamivel lazább. (na azért nem esik le rólam, nem zsáknadrág, de érted.) télen ráadásul a nem feszülős alá könnyen felhúzok egy vastagabb harisnyát, tavaly télen muszáj volt, mert inkább nem kockáztattam mínusz tizenöt fokban.

2012. nov. 15. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem az a kényelmes, ami nem áll el. Bővebb fazonúban már nem érzem jól magam. Ez sem vág be a csípőmnél, nem buggyan ki sehol semmi, aminek nem kéne :) Meg kell találni a megfelelő nadrágot és akkor jól néz ki tényleg.

Nyáron csak szoknyát hordok, nem tudom, milyen lenne hosszú gatyában. Nem lehet túl kellemes... :)

2012. nov. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!