Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső: túl magasak lennének az elvárásaim?
Mivel személyes ismerkedésre kevés lehetőségem van, regisztráltam online társkeresőre. Azt gondoltam, hogy a kínos körök elkerülésére pontosan tisztázom, hogy én milyen vagyok és kit keresek. Nem hiszem, hogy túl nagy igényeket határoztam meg, akik eddig írtak, teljesen egyetértettek az elképzeléseimmel.
Ennek ellenére azt tapasztalom, hogy amit elvben elfogadnak, annak egyáltalán nem tudnak megfelelni. Nem értem, hogy ennyire nem látják önmagukat reálisan, vagy mindenkinél bepróbálkoznak, hátha?! Nem külső tulajdonságokra gondolok, hanem személyiségbeli jegyekre. Pl. ha én kimondottan kommunikatív embert keresek – mert tudom, hogy velük érzem jól magam – akkor miért ír olyan, akinek szinte minden levele arról szól, hogy „most nem jut eszembe semmi, írj valamit te”. Vagy ha csak határozott férfi mellett tudom elképzelni magam, akkor miért ír olyan, aki saját bevallása szerint is tőlem várja a következő lépést. Egyszerűen nem értem, hogy miért jó ez?
Az nem irónia volt, mert köze sem volt a témához, a kérdező egy szóval nem fényezte magát, szóval totál irreleváns volt ez a beszólásod.
Gyengébbek kedvéért leegyszerűsítem: a kérdezőnek írók azt állítják, hogy rendelkeznek bizonyos tulajdonságokkal, pedig hamar kiderül, hogy nem. Miért állítják mégis, hogy rendelkeznek, miközben tudják ők is, hogy nem?
# 12: Ezt meg mégis honnan veszed? Nem vagyok tini, abszolút nem érdekelnek a külsőségek! Többeknek én írtam - kép nélkülieknek is - hogy ha az adatlapom alapján úgy érzi, hogy megfelelnénk egymásnak, akkor ismerkedhetnénk. Többen nem válaszoltak vissza, nyilván felmérték, hogy nem felelünk meg egymásnak, és ez így teljesen rendben is van, mert minek felesleges köröket futni?!
Akik viszont válaszoltak, vagy maguktól írtak, azokról feltételeztem, hogy elolvasták az elvárásaimat - és itt abszolút nem a magasság/súly/szemszín kategóriákra gondolok, mert ilyeneket nem is adtam meg, hanem arra, hogy én tényleg csak bizonyos típusú férfiakhoz tudok vonzódni (személyiségben).
Külsőre vonatkozóan semmilyen kritériumot nem adtam meg és nem is válogattam ez alapján!
Jó, nyilván volt olyan, akinek a képe miatt nem írtam eleve, mert mondjuk 40 évesen kb. 70-nek nézett ki, vagy szakmunkásképzős sihederbajsza volt - hát hozzájuk sem tudnék vonzódni, ez tény!
De nem hinném, hogy csak jóképű pasikkal állnék szóba, mert akikkel levelezésbe kezdtem, azok teljesen átlagos külsejűek.
# 19: Na ilyen pasikkal tuti nem állnék szóba, gyűlölöm az ilyen "minden nő ilyen meg olyan" típust. Messzire elkerülöm.
Egyébként fénykép nélkülieknek is írtam/válaszoltam, ha egyébként szimpatikus volt a bemutatkozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!