Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bírjátokazt hogy egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátokazt hogy egyedül vagytok az az nincs párkapcsolatotok/komoly kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

én személy szerint nagyon szarul érzem magam így már 2 éve nincs barátnőm és elég rossz így egyedül de a másik baj hogy nem jön össze pedig próbálkozok de mindig csalódás ér... ti hogy vagytok ezzel??

18/F

2009. aug. 14. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
júniusban lett vége a 9 hónapos kapcsolatomnak, és én egyelőre nagyon jól bírom. :D persze néha van hogy hiányzik valaki aki átölel stb. de a barátaimmal vagyok nagyon sokat és nem kell amiatt rossz kedvem legyen ha épp vmi nem oké a kapcsolatban. szóval most élvezem hogy nincs senki. :D
2009. aug. 14. 18:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon rosszul bírom már. 19 éves vagyok, és eddig két "kapcsolatom" volt. Az egyik három hétig tartott, a másik egy hónapig. És már szörnyen hiányzik valaki, aki szeret, aki elfogad, akihez odabújhatok, aki átölel, aki érezteti velem, hogy fontos vagyok számára. Mindennél jobban vágyok egy fiúra, akit szeretek annyira, és akiben bízok annyira, hogy a szüzességem is neki adhassam. De eddig csak nem jött. :(
2009. aug. 14. 18:39
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Kiválóan! Nincs szükségem egy hisztis libára, aki non-stop szívja a vérem!
2009. aug. 14. 19:18
 14/15 anonim válasza:

Nekem sincs már 2 éve bnőm...sőt mindegyik kapcsolatom pár napos volt vagy hetes...mindig kudarc lett a vége...

Ez van. Amúgy sok barátomat kérdeztem meg arról hogy boldog-e az életben.A feleletek nagy része nem volt pedig mindegyiknek volt nője...én boldog ember vagyok és ez nem azon múlik hogy van párod-e vagy nincs.

2009. aug. 16. 20:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon jól bírom !!:D

Csak azért nem fogok összejönni egy fiúval ,hogy legyen valakim! ccc... az tiszta gáz.

18/L

2009. aug. 22. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!