Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, ha chatroulettezek?
Figyelt kérdés
Ha pl egy csinos szép lány van a túloldalon, azt sem tudom mit csináljak, mit írjak vagy valami.. volt olyan, hogy elhatároztam ha valami jó csaj lesz akkor mutogatok valamiket vagy hülyülök de egyszerűen leblokálok.. mit tegyek ez ellen?2012. nov. 14. 13:50
11/19 anonim válasza:
Én leplombálni szoktam, hidd el az sokkal rosszabb mint a blokálás, bár egyszer majdnem blokáltam de aztán abból is inkább bokales lett, ami meg aztán végképp nem tudom mi. Amúgy folytasd eddigi tevékenységedet, valószínűleg így fogod megtalálni életed párját Dawsonból. Viccen kívül minek erőlködsz valamivel, ami láthatóan nem megy? Én sem focizok, mert béna vagyok hozzá, nem pedig itt sírok, hogy jaj nem megy a cselezés.
12/19 anonim válasza:
OFF: leplombál, hát ez kész!!!
Fetrengek a röhögéstöl 2 perce!
13/19 anonim válasza:
A leplombál nem olyan, mint a leblokálás, mivel ez egy értelmes szó.
15/19 anonim válasza:
A plomáblós vagyok, tudom mit jelent, és tudom, hogy a leplombálás egy értelmes szó, azért használtam, mert rímelt a leblokálásra:)
16/19 anonim válasza:
Szerintem blokáld le és utána hülyülj. :D
18/19 Pretty_Fighter válasza:
Ezen a leblokáláson már akkor is nevettem,és most megint áá:DD
19/19 anonim válasza:
Baszod elolvastam azt a szót, hogy "leblokálok" és lefordultam a székről x"DDD már fáj a nevetőizmom miattad! inkább röhögve futok a körfűrésznek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!