Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaha találhatok csúnya, nem vonzó fiúként is olyan lányt, aki, így tudna szeretni engem, mint ezt a srácot a buszmegállóban?
Láttam a buszon ülve egyik megállónál, ahol leszállt egy srác, hogy a barátnője akkora örömmel szalaadt hozzá és ölelték át egymást, hogy szerintem sokan megirigyelnék azt. Egyszerre volt jó látni és egyben elszomorított a dolog, mert én nem vagyok vonzó, izmos, jóképű, magas gyerek az a srác meg a lányok álma hozzám képest meg főleg. Én is erre vágyom mélyen belül, hogy találjak egy lányt, aki így tud szeretni engem, mint azt a srácot és, akit én is szerethetk, de egyre jobban félek, ahogy telnek az éveim, hogy a külsőm miatt sosem tud belém szeretni egy lány sem.
A szex hiányzik, de mégis érzem, hogy ez önmagában kevés a boldogsághoz, azt a szeretet keresem, amit csak egy különleges személyiségű lány adhatna meg nekem, de a fránya külsőm mindent elcseszett, amitó tudatosult bennem 14 évesen, hogy én bizony ronda vagyok.
És akik állítólag csúnyák, miért nem próbálnak meg változtatni a külsejükön? Erre miért nem kapunk soha választ, azon kívül, hogy "nem megy", meg "nem lehet"??? Megmondom, miért. Mert az önsajnálat sokkal egyszerűbb, b@sszátok meg. A csajokat hibáztatni sokkal egyszerűbb. Nem elhinni, hogy a külső nem minden, sokkal egyszerűbb. FONTOS, de nem ez az alfa és az omega. Mikor járni tanultatok, baromi sokszor elestetek ám, mégis megtanultatok, nem??? Nem az zúgott a gyermeki agyban, hogy nem megy, hanem hogy újra, máshogy. Csak összejött, igaz? A külső is ilyen dolog. Fejleszthető. Miért nem lehet tenni magatokért? Nem "páwának" kell lenni, se gigerlinek, egyszerűen csak látszódjon, hogy adsz magadra. "Ronda az orrom/szám", "elállnak a füleim", stb., valóban "szépséghibák", de baromira szubjektívek ám, és nincs tökéletes külső. Tökéletes rinya van csak, hogy "ronda vagyok, sose lesz barátnőm". Így nem is. Nem jövök a nagyzoló dumával, hogy akármit elérhetsz, ha igazán akarod, mert azért legyünk realisták, de SZINTE akármit már jóval könnyebben. A barátnőszerzés pedig jóval a maximum szint alatt van. Lehet keseregni az "igazságtalanságon", hogy nem születtél "helyesnek" (azt sem árt észben tartani, hogy mindenkinek más az ízlése...), lehet acsarkodni a másikra, meg dacból csak azért sem változtatni. Barátnőtök ettől nem lesz. :)
A kérdésre a válasz: "csúnya" férfiként is találhatsz barátnőt, ha normálisan nekifogsz a dolognak, vonzó férfi pedig úgy lehetsz, ha mondjuk nem rinyálsz, az nem vonzó. Az általatok magasztosított "bunkók" szerintetek rinyálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!